igračka za odrasle

Cvijeće novog doba: LEGO izbacio kolekciju ‘Botanical‘ za futurističko-romantično uređenje doma

Već dulje vrijeme žudite za bonsai drvcem no nemate vremena za održavanje? Tražite zgodan poklon useljenja za prijateljicu koja je uvijek u žurbi? Ovi simpatični noviteti poznatog proizvođača igračaka za slaganjj mogli bi vas oduševiti.

Ponesen idejom o samoodrživim proizvodima, LEGO je izbacio inovativnu igračku za odrasle koja se može slagati na razne načine.

Riječ je o liniji pod nazivom "Botanical" u kojoj se nalaze dva paketa, idealna za one koji uživaju u igricama slaganja, ali i aranžiranju cvijeća.

"Flower Bouquet" i "Bonsai Tree" omogućuju vam da unesete malo živosti u svoj dom te bez puno održavanja na stolu uvijek imate zgodan aranžman cvijeća ili bonsai drvce kojem, po želji, možete dodati ili skinuti cvjetiće.

Paket "Flower Bouquet" sadrži 756 komada od plastike, pomoću kojih možete izrađivati ruže, makove, tulipane, raskošne bukete, vjenčiće od cvijeća i zanimljive aranžmane koje će u vašim vazama u isto vrijeme izgledati futuristički i romantično.

U paketu pod nazivom "Bonsai Tree" krije se čak 878 komada, koji će vam pomoći da unesete zen osjećaj u svoj dom, poručuju iz LEGO-a.

Pogled na cvijeće i biljke poziva na opuštanje, a samo slaganje koje možete iskoristiti i kao društvenu aktivnost, idealan je način za otpuštanje stresa, što nam je nakon prošle turbulentne godine, svima itekako potrebno.

Paketi iz linije "Botanical" prodavat će se po cijenama od 50 dolara, a još nije poznato koliko će koštati u hrvatskim dućanima ako i kad u njih dođu.

Linker
14. travanj 2024 17:07