Vedran Peteh
Razdvojeni, a zajedno

VIDEO INTERVJU | Ida Prester otkriva tko je istraživač u njezinoj obitelji i kakve joj to muke zadaje

Sjajan projekt koji je pokrenuo Barcaffè dobio je novi nastavak - donosimo vam intervju s jednom od najsimpatičnijih hrvatskih glazbenica i voditeljica. Iako uvijek u pokretu i nezaustavljiva, protekle je tjedne provodila u svom obiteljskom domu u Beogradu gdje živi sa suprugom i djecom. Međutim, svakodnevno je brinula o najvažnijim osobama u svom životu, koji su kilometrima daleko.

Barcaffè i Gloria pridružili su se globalnoj inicijativi UN-a: "Physically Distant, Socially Together", na koju je uputio i predsjednik WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus, a kojom potičemo sve vas da svakodnevno uputite poziv najugroženijim građanima koji su zapravo vaše bake, djedovi, mame, tate, stariji članovi obitelji, svi oni koje je ova situacija učinila usamljenima, zbunjenima, prestrašenima...

Na Gloria.hr ugostit ćemo tri poznata imena koja nam otkrivaju tko su stariji članovi obitelji o kojima brinu. U novom izdanju našeg video intervjua ugošćujemo uvijek vedru, pozitivnu i energičnu pjevačicu i voditeljicu Idu Prester!

U vrlo zanimljivom razgovoru Ida je urednici našeg portala otkrila tko su osobe o kojima ona, uz supruga i djecu, svakodnevno posebno brine, tko je buntovnik u obitelji i kako to rješava "na daljinu".

Pogledajte naš video intervju s Idom Prester i njenim tatom!

Dragi naši čitatelji, briga za starije članove obitelji, vjerujemo da ćete se složiti, ne proizlazi samo iz naše ljubavi, privrženosti i potrebe, već i iz obaveze.

I sami ste vjerojatno u životu svjedočili koliko jedan poziv i kratka telefonska ili online kava može promijeniti nečiji dan, tjedan, mjesec... Upravo ova izazovna vremena prava su prilika da budemo ljudi kojima bi se naši roditelji ponosili, a ujedno i savršena prilika da brigom za starije članove naše obitelji vratimo barem djelić sve one požrtvovnosti i ljubavi koju su nam pružali dok smo se nespretnim koracima učili životu.

Budite poput Ide - priključite se akciji Barcaffèa, popijte virtualnu ili telefonsku kavicu sa svojim najmilijima, neka znaju i osjete da u ovim izazovnim vremenima nisu sami!

Svaki dan Ida je u kontaktu sa svoji roditeljima.

POGLEDAJTE I NAŠ VIDEO INTERVJU S DAVIDOM SKOKOM I GOSTOM IZNENAĐENJA!

Odvojite koju minutu u danu, nazovite svoje roditelje, bake, djedove, tete ili drugog starijeg i osamljenog člana obitelji, popijte kratku telefonsku ili online kavu i uljepšajte im dan! Nek' u vašem glasu i na vašem licu osjete da vam je stalo, neka znaju da nisu sami i da ste tu za njih i da ste zahvalni što su vam podarili ili obogatili život.

Učinite to i zbog sebe! Ništa nas ne obogaćuje koliko ljubav jednih prema drugima!

Linker
16. travanj 2024 16:51