CROPIX
Razdvojeni, a zajedno

VIDEO INTERVJU | Doris Pinčić otkriva u kojem je trenutku shvatila da sve više nalikuje svojoj mami

Sjajan projekt koji je pokrenuo Barcaffè dobio je i svoj posljednji nastavak - donosimo vam intervju s jednom od omiljenih hrvatskih glumica i voditeljica. Posljednji mjeseci i za nju su bili puni izazova, jer je bila razdvojena od osobe, koja joj je u životu nezamjenjiva. Razlog je to više zašto je o njoj baš posebno svakodnevno brinula...

Barcaffè i Gloria pridružili su se globalnoj inicijativi UN-a: "Physically Distant, Socially Together", na koju je uputio i predsjednik WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus, a kojom potičemo sve vas da svakodnevno uputite poziv najugroženijim građanima koji su zapravo vaše bake, djedovi, mame, tate, stariji članovi obitelji, svi oni koje je ova situacija učinila usamljenima, zbunjenima, prestrašenima...

Na Gloria.hr ugostili smo tri poznate osobe koje su nam otkrile tko su stariji članovi njihovih obitelji o kojima brinu. U našem posljednjem video intervjuu ugostili smo simpatičnu i mnogima jednu od omiljenih domaćih glumica i voditeljica - Doris Pinčić Rogoznicu!

U vrlo zanimljivom razgovoru urednica našeg portala ugostila je Doris i osobu koja je u njenom životu jednostavno nezamjenjiva. Kako podnose biti odvojene jedna od druge, koji joj dio socijalne izolacije najviše "najteže pada", što je to što ju najviše brine i na koju je svoju osobinu posebno ponosna jer ju je "povukla" od svoje majke - otkrili smo na virtualnoj kavici s voditeljicom i njenom mamom Violetom.

Pogledajte naš video intervju s Doris Pinčić Rogoznicom i njenom mamom!

Dragi naši čitatelji, briga za starije članove obitelji, vjerujemo da ćete se složiti, ne proizlazi samo iz naše ljubavi, privrženosti i potrebe, već i iz obaveze.

I sami ste vjerojatno u životu svjedočili koliko jedan poziv i kratka telefonska ili online kava može promijeniti nečiji dan, tjedan, mjesec... Upravo ova izazovna vremena prava su prilika da budemo ljudi kojima bi se naši roditelji ponosili, a ujedno i savršena prilika da brigom za starije članove naše obitelji vratimo barem djelić sve one požrtvovnosti i ljubavi koju su nam pružali dok smo se nespretnim koracima učili životu.

Ugledajte se i vi na naše sugovornike - Davida Skoku, Idu Prester i Doris Pinčić Rogoznicu - priključite se akciji Barcaffèa, popijte virtualnu ili telefonsku kavicu sa svojim najmilijima, neka znaju i osjete da u ovim izazovnim vremenima nisu sami!

A ako ste slučajno propustili, provjerite kako smo se raspričali i nasmijali s našim prethodnim gostima i što su nam sve otkrili.

VIDEO INTERVJU S DAVIDOM SKOKOM I GOSTOM IZNENAĐENJA

VIDEO INTERVJU S IDOM PRESTER I NJENIM SUPER COOL TATOM

Odvojite koju minutu u danu, nazovite svoje roditelje, bake, djedove, tete ili drugog starijeg i osamljenog člana obitelji, popijte kratku telefonsku ili online kavu i uljepšajte im dan! Nek' u vašem glasu i na vašem licu osjete da vam je stalo, neka znaju da nisu sami i da ste tu za njih i da ste zahvalni što su vam podarili ili obogatili život.

Učinite to i zbog sebe! Ništa nas ne obogaćuje koliko ljubav jednih prema drugima!

Linker
24. travanj 2024 05:01