24kitchen
POZIV NA IZAZOV

VIDEO | David Skoko otkrio nam je omiljeni uskrsni recept, tajnu sretnog braka i vrhunski projekt

Kreativnost u kuhinji odlika je najboljih, a upravo takav je naš proslavljeni chef kojega možemo gledati u programu televizijske kuće 24kitchen! Samo za Uskrs svoje će trikove i iskustvo podijeliti u "jedan na jedan" kulinarskom izazovu s jednom sretnicom ili sretnikom!

Chef David Skoko (44), vlasnik jednog od najpoznatijih i najpopularnijih hrvatskih restorana - "Batelina" u Banjolama kod Pule, sve je samo ne obični kuhar! Neizmjerni talent, magična osobnost i strast, okosnice su njegovog karaktera, koje su ga i dovele u društvo najboljih. Međutim, i on je, poput svojih kolega uslijed pandemije koronavirusa morao zatvoriti svoju kuhinju i restoran. Ali da ne miruje, potvrdio nam je i sam. Naime, naš poznati chef koji je svojevremeno zadivio i svjetsku gastronomsku legendu i svog idola - Anthonyja Bourdaina, i u izolaciji ima pune ruke posla.

Izazovan natječaj

Osim što trenutnu situaciju koristiti kako bi proveo više kvalitetno ispunjenog vremena sa suprugom Anom i njihovo dvoje djece, Antonom (12) i Frankom (8), "ribarev sin", kako se David voli zvati, u suradnji Glorije i televizijske kuće 24kitchen, samo za naše čitateljice i čitatelje sprema veliko iznenađenje u povodu nadolazećih blagdana - nagradni natječaj u kojemu možete sudjelovati i vi. Sve što trebate je fotografirati svoj uskrsni stol, objaviti tu fotografiju na Instagramu, tagirati @24kitchen i pričekati izbor stručnog žirija. Pobjednik osvaja privatan online sat kuhanja s Davidom Skokom! Sjajno, zar ne!?

Koje su mu namirnice trenutno u frižideru, voli li više slatko ili slano, tko je prvi chef obitelji Skoko te bez čega ne može zamisliti uskrsni stol, otkrio nam je u ekskluzivnom video intervjuu, pa pogledajmo!


Također, naš poznati chef ispričao nam je i kako trenutno provodi dane. Tako nam je otkrio da kroz tjedan on i supruga jutra provode učeći s djecom, dok proljetna poslijepodneva svi zajedno krate sa psom u prirodi, u lovu na divlje šparoge. A koliko mu je teško palo odvajanje od voljene Bateline opisao je ovim riječima:

"Tempo u kuhinji je ful nabrijan i uopće ne kužiš koliko te cijelo vrijeme puca adrenalin. Da ga smirim, trebalo mi je dobra dva tjedna. Ali sad sam napokon cool" rekao je.


Zaljubljen svaki dan

Složio se, dakako, kako mu nedostaje kuhanje u restoranu, a potvrdio i stari mit da ljubav ide kroz želudac, pritom istaknuvši kako se upravo kroz jela svoje supruge u nju zaljubi svaki dan uvijek iznova. No, kad je riječ o afrodizijacima, nije posebno apostrofirao ni jedan, ali je zato dodao: "Ljubav koja se prenese u svaki obrok koji se skuha dragoj osobi je afrodizijak."

24kitchen
Iskoristite priliku, 'osvojite' vrhunskog chefa samo za sebe!

Za kraj, dao nam je zaviriti i u svoj hladnjak te rekao kako obitelj Skoko u njemu uvijek ima puno svježeg povrća i obavezno maslac.

"Pored te dvije stvari, u našem su frižideru uvijek i soja sos, tri, četiri vrste sira te jogurt."

Želite li i sami zaviriti u kuhinju ovog chefa, ne propustite ni ‘sneak peek’ video koji ćemo vam premijerno prikazati također na našem portalu, sutra, u petak, 10. travnja. A svi oni koji bi voljeli kuhati s našim proslavljenim chefom, evo prilike!


Kuhajmo zajedno!

Podsjetimo još jednom: Fotografirajte svoj uskrsni stol, objavite fotografiju na Instagramu, tagirajte @24kitchenhr i osvojite privatni online sat kuhanja s Davidom Skokom!

Linker
16. travanj 2024 11:14