Julie Edwards/LFI/Avalon / Avalon Editorial / Profimedia
Sretne vijesti

U tajnosti rodila Tamara Ecclestone: Napadali su je u trudnoći pa je spas našla u Dalmaciji

Nekoliko mjeseci nakon što je ovog ljeta 35-godišnja kći šefa Formule 1 dobila polubrata, rodila je svoju drugu kći. Djed Bernie je presretan, kaže, djeca će se zajedno igrati.

Slavica Ecclestone i njezin bivši suprug Bernie ponovno su postali baka i djed, nakon što je njihova kći Tamara rodila u švicarskoj bolnici prošlog tjedna. Starija kći Ecclestonovih, 35-godišnja Tamara djevojčicu je nazvala Serena.

Sretnu vijesti britanskim novinarima potvrdio je upravo djed. "Apsolutno sam oduševljen što sam opet djed. Tamara je prije sedam dana rodila djevojčicu u istoj bolnici u kojoj se rodio moj sin Ace. Majka i dijete su sjajno. Ona je prekrasna", kazao je Bernie za Daily Mail.

View this post on Instagram

We went in search of the bunnies Lokrum Island

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

"Serena i Ace su blizu po godinama pa će se moći igrati kad odrastu. Jako mi je drago da je Serena s nama, skupljam pravu kolekciju unučadi", našalio se 89-godišnji milijarder koji se ovog ljeta našao u medijskoj žiži nakon što mu je 45 godina mlađa partnerica Fabiana rodila sina Acea.

Za sigurnu trudnoću odabrala Hrvatsku

Iako je ovu trudnoću skrivala od javnosti, nije tajna da je Tamara priželjkivala još jedno dijete. Ona i suprug Jay Rutland već imaju malenu Sophiju, koja je također htjela brata ili sestru.

Iako je rodila u Švicarskoj, gdje se sudeći prema Instagramu nalazi već neko vrijeme, Tamara je velik dio trudnoće provela u Hrvatskoj. Tu je provela ljeto, a ona i obitelj uspješno su od fotografa sakrili činjenicu da je trudna.

Odmarali su se obiteljski u društvu sestre Petre i njenog partnera Sama Palmera. Tu su stigle već u lipnju, što je očito zasmetalo brojnim Britancima koji su kritizirali mlade žene koje su na odmoru u Hrvatskoj. Tamara je kritičarima odgovorila putem Instagrama.

"Ovaj virus očito neke ljude nije promijenio na bolje, što je šteta. Za sve vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam uopće napuštala kuću tijekom karantene. Nisam čak išla ni u park niti vježbala. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije da odem tamo, što nije zabranjeno, i sad slijedim hrvatska pravila", kazala je.

I dodala da su malenu Sofiju odlučili i dalje školovati kod kuće, budući da je u njihovoj zemlji to bilo stvar izbora. "Ako se ne varam, nitko me nije dužan pratiti, tako da znate što vam je činiti", poručila je Tamara koju su očito uzrujali zlobni komentari.

Pročitajte i:

Britanci žestoko napali Tamaru Ecclestone: 'Napola sam Hrvatica, slijedim hrvatska pravila!'

"Ovo je sramota!" Bijesni Britanci napali kćer najbogatije Hrvatice i bivšeg joj muža

Bernie Ecclestone o brizi za sina kojeg je dobio u 90. godini života: 'Sve ću raditi, osim jedne stvari'

Bernie Ecclestone dobio sina u 90. godini: Ime dječaka je više nego simbolično

Velika imena dolaze i ove godine! Neki su zbog ljetovanja u Hrvatskoj završili i na svjetskim naslovnicama

Linker
17. travanj 2024 08:21