/ Instagram Eva LaRue
eva larue

Televizijska zvijezda uživa na Hvaru! Dobra je s Bilićem i Severinom, a naše more obožava

Eva LaRue tradicionalno dolazi na ljetovanje u Hrvatsku, no svaki put se iznova oduševi njezinim ljepotama.

"Testirala sam se na Covid-19 i nakon što sam dobila negativan nalaz uputila sam se u jednu od mojih najdražih zemalja gdje je trenutno malen broj zaraženih", pohvalila se glumica i travel blogerica na svom Instagramu gdje je objavila i kratki video s porukom nazvan - "povratak u divnu Hrvatsku".

Glumica koja je hrvatskoj publici poznata kao forenzičarka Natalia Boa Vista iz hit serije 'CSI: Miami' prije dvije godine upoznala je Istru, a sada otkriva ljepote Dalmacije. Trenutno odsjeda u samom srcu Hvara, u jednom od najluksuznijih tamošnjih smještaja - radi se o hotelu Palace Elisabeth gdje noćenje u sobi s pogledom na more stoji oko 3000 kuna. Blogerica za putovanja inače je ambasadorica hrvatskog brenda luksuznih hotela pa između ostalog zato često putuje po Jadranskoj obali.

Na svom blogu više je puta hvalila ljepote Hrvatske, a posebno ju je oduševio Dubrovnik.

"Dubrovnik je jednostavno jedan od najljepših gradova koje sam ikad vidjela! Okružen je kristalno čistim plavim morem, ovaj spektakularni grad tvrđava tako je savršeno očuvan da se čini kao da se vraćate u prošlost kada je izgrađen. Prolazeći kroz srednjovjekovna vrata, šetajući kroz ulice izgrađene od čvrstog bijelog kamena dolazim do zaključka kako sve izgleda blistavo i čisto. Oni čak oko tri u noći čiste grad kako bi ujutro bio besprijekoran za posjetitelje! Los Angeles i New York ovdje bi mogli naučiti lekciju", napisala je svojedobno Eva ne krijući svoje oduševljenje.

Eva LaRue i hvarski gradonačelnik Rikardo Novak pozirali su tijekom 2017. godine zajedno.

Otkriće su joj, kaže, i hrvatska vina te ljudi koji su jako pristupačni. Svidio joj se i Zadar, a posebno zadarski zalazak sunca koji bi, kaže, da može, rado ponijela sa sobom gdje god išla.

U Hrvatskoj je Eva upoznala i Slavena Bilića, a družila se i sa Severinom. Cure su se srele i upoznale na terasi hotela u Malom Lošinju pa su ispijale koktele i pozirale skupa. "Moja susjeda u loungeu Severina i nevjerojatna hrpa novih prijatelja vidjeli su me kako ležim sama i napuštena tražeći svoj put kroz Hrvatsku! Svi su bili toliko nevjerojatni i dragi, pozvali su me na koktele i večeru! Ponekad neplanirani dijelovi puta postanu oni najposebniji", otkrila je kasnije Eva tajnu svog druženja sa slavnom pjevačicom.

Čitajte i:

Eva LaRue: Put oko svijeta raskoši

Zvijezda serije CSI Miami na Hvaru čita Gloriju i druži se sa Slavenom Bilićem

Eva LaRue sjeća se djetinjstva

Linker
18. travanj 2024 11:36