BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Samo je jedna

Memoari prave dive: Mariah Carey zapalila obožavatelje najavom vrlo iskrene knjige o svom životu

Pjevačica je najavila izlazak knjige "The Meaning of Mariah" ove jeseni, za pisanje o svom životu rekla je da je bilo teško, ponizno i iscjeljujuće.

Mariah Carey je spremna ispričati svoju priču, na svoj način. Ova pjevačica koja je mnogo puta bila jedna od najprodavanijih objavila je kako je završila s pisanjem svojih memoara "The Meaning of Mariah", a knjigu će objaviti 29. rujna.

U vrlo osobnom tekstu diva će otvoreno progovoriti o svom usponu prema slavi, svojim vezama s vrlo poznatim muškarcima, osobnim borbama i mnogo više, pjevačica je knjigu napisala u suradnji s modnom novinarkom i aktivisticom Michaelom Angelom Davis.

Iskreno progovara o svemu

"Trebao mi je cijeli život da steknem hrabrosti i jasnoću da napišem svoje memoare. Želim ispričati priču svih trenutaka - uspona i padova, trijumfa i trauma, debakala i snova koji su doprinijeli tome da postanem osoba koja sam danas", napisala je Carrey uz najavu izlaska knjige.

"Ova se knjiga sastoji od mojih sjećanja, nezgoda, mojih borbi, mojih preživljavanja i pjesama", otkrila je.

Dodala je da se nada kako će knjiga njenim čitateljima pružiti bolje shvaćanje ne samo o pjevačici nego i o otpornosti ljudskog duha. "Pisanje ovih memoara bilo je nevjerojatno teško, ponizno i iscjeljujuće", kazala je Mariah. Knjigu se za sada može rezervirati i prednaručiti putem službene stranice.

Pročitajte i:

Nikad skromniji rođendan glazbene dive, kći joj je čestitala na poseban način

Najveća diva među zvijezdama iznenadila: Mariah Carey u kolicima gurala kćer po najjeftinijem dućanu u gradu

Radikalni životni zaokret joj se isplatio: Ovako Mariah Carey izgleda danas

Kayne, Mariah, Catherine: Oni su otvoreno progovorili o bipolarnom poremećaju

Linker
20. travanj 2024 10:15