MUNAWAR HOSAIN / INSTAR Images / Profimedia
Predugo je čekala

Čvrst zagrljaj i oči pune suza: Nicole pokazala kako je izgledao susret s majkom nakon osam mjeseci

Nicole Kidman svoju obitelj u Australiji nije vidjela od početka godine, nakon mjeseci samoizolacije konačno je otputovala u svoju zemlju, te nakon obavezne karantene od dva tjedna pala u zagrljaj najmilijima.

Kad je najuža obitelj razasuta po različitim kontinentima teško je, pogotovo u doba pandemije koronavirusa, najbolje je to osjetila glumica Nicole Kidman (53) koja je bila odvojena od svoje majke.

Nakon što su se ponovno spojile i zagrlile Nicole je podijelila taj dirljiv trenutak. Nakon čak osam mjeseci odvojenosti, glumica je zagrlila svoju majku Janelle.

"Tako je dobro što opet mogu zagrliti svoju mamu. Prošlo je osam mjeseci. Propustila sam njen 80. rođendan, ali sada sam ovdje. Volim te mama", napisala je ganuta glumica. Majka joj i dalje živi u Australiji te se ove godine uopće nisu vidjele.

Dva tjedna u karanteni

Kidman je samoizolaciju provela s obitelji u Tennesseeju, a nedavno se vratila u Australiju kako bi radila na novoj seriji "Nine Perfect Strangers".

Nakon što je doputovala u zemlju slavna glumica, kao i njezin suprug Keith Urban i njihove dvije kćeri Sunday (12) i Faith (9) proveli su obaveznu karantenu od dva tjedna, u njihovom domu. Nakon što je obavezna izolacija završila, glumica je konačno mogla zagrliti majku.

Nicole nije propustila samo majčin 80. rođendan, sredinom srpnja i njena sestra Antonia Kidman, australska novinarka i voditeljica proslavila je 50. rođendan. "Jedva čekam da te vidim i obaspem te poljupcima", objavila je tada Nicole, koja zbog strogih pravila usred pandemije nije mogla vidjeti svoju obitelj.

Pročitajte i:

Suprug Nicole Kidman neočekivano progovorio o njihovom braku i otkrio za koga se zapravo oženio

Fotografije poznatih faca na prestižnoj aukciji, sav prihod za ljude koji su ostali bez posla

Naša slavna glazbenica u izdanju koje podsjeća na Nicole Kidman s početka karijere

Pati za domom i obitelji: Nicole Kidman pokazala mlađu sestru koja joj jako nedostaje

Linker
19. travanj 2024 16:54