Teška borba

Bivša pjevačica Feminema: 'Vrtila sam se u krug dok nisam skužila da me tijelo ne sluša, danas je isto'

Glazbenica iz Rijeke otvoreno iznosi detalje o svojoj borbi za zdravlje, nanoviju epizodu zbog koje je završila na Hitnoj službi detaljno je opisala, ali nije dopustila da potone duhom.

Boriti se s bolešću nije lako, a pogotovo nije lako biti iskren i u javnosti govoriti o detaljima te borbe, a upravo to radi bivša pjevačica grupe Feminnem, Nika Antolos, koja o svom životu s multiplom sklerozom otvoreno priča. Na Instagramu često izvještava fanove o svom stanju, malenim bitkama, pobjedama, ali i teškim danima. Tako je otkrila da je početkom tjedna završila u bolnici zbog vrtoglavice, mučnine i problema s ravnotežom.

"Moj centar za ravnotežu rekao je 'danas samo udesno mala', tako da sam se prvih par minuta vrtjela u krug po sobi, kao pas za repom, dok nisam skužila da me tijelo uopće ne sluša. Uz to još i nepodnošljiva vrtoglavica i mučnina. Naravno, jučerašnji dan sam zato provela na hitnoj. Iako su doktori i sestre napravili sve što su mogli, danas mi je isto", započela je Nika podulju objavu.

Pozitivan zaključak

Bila je iskrena da javno prizna koliko joj je to bio šok - osjetiti takav gubitak vladanja nad tijelom, no Nika nije posustala. "Ok, malo lakše, jer se nekako privikneš i ta prva panika se slegne, shvatiš da će proći i da te dijete i dalje gleda. I nakon svih tih sati ondje, bockanja, krvi i upoznavanja s tuđim dijagnozama, došla sam ovdje samo da vam šapnem da ponedjeljak i dalje može biti puno gori", kazala je Riječanka.

Iako joj nije bilo nimalo lako, a pred njom je zbog dijagnoze neizvjesna budućnost, pjevačica iz svega izvlači pozitivan zaključak i to je poruka koju želi prenijeti svojim pratiteljima.

Svjesni svojih radosti

"Ne dopuštajte da vam trenutne boli ukradu sutrašnje radosti. Jer to će biti samo vašom krivicom. Ne tješite se tuđim gorim situacijama, već budite svjesni svojih radosti, velika je razlika", zaključila je Nika.

Prijatelji i pratitelji su joj ispod objave ostavljali brojne komentare podrške. "Drži se", "Samo hrabro", "Da ti bar mogu dati malo svog zdravlja i energije. Imam ih na pretek", samo su neki od njih.

Pročitajte i:

Nika Antolos opet je u bolnici: 'Ja mogu sve, ali moje tijelo baš i ne'

Nika Antolos: 'Već sam se bila pomirila da ću nakon terapija izgubiti svu kosu'

Borba Nike Antolos s teškom bolešću: 'Dopustite mi da se liječim u Hrvatskoj!'

Vapaj Nike Antolos predsjednici Kolindi: 'Pomozite mi, ne mogu venuti s 29 godina'

Linker
04. travanj 2024 00:12