‘ponos i predrasude‘

Ante Jakov Milanović očeva je slika i prilika! Dopratio majku u HNK, smjestili se kraj rođaka Jandrokovića

Sanja Musić Milanović pojavila se u društvu sina na premijeri predstave "Ponos i predrasude" zagrebačkog HNK. Smjestili su se kraj Gordana i Sonje Jandroković, koja je inače sestrična predsjednika Milanovića.

Premijera baletne predstave "Ponos i predrasude" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu privukla je u subotu navečer brojne posjetitelje koji su uživali u uratku redatelja i koreografa Lea Mujića. Iako je praizvedba ovog klasika bila planirana za 27. ožujka, zbog pandemije koronavirusa izvedena je naknadno.

Među nizom posjetitelja našli su se i ljudi iz državnog vrha pa su tako u loži HNK zajedno sjedili predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, njegova supruga Sonja te supruga predsjednika Zorana Milanovića, Sanja Musić Milanović koja je stigla u društvu sina Ante Jakova, inače studenta prava na prestižnom fakultetu u Nizozemskoj.

image
Sanja Musić Milanović u predstavi je uživala u društvu svog sina Ante Jakova.
MARKO TODOROV/CROPIX

Kratki i ugodni obiteljski razgovori

Fotografi su prije predstave uhvatili Sanju Musić Milanović i Gordana Jandrokovića u kratkom razgovoru, što ne čudi, jer ih vežu obiteljske veze. Poznato je, naime, da su njihovi supružnici predsjednik Zoran Milanović i liječnica Sonja Jandroković - rođaci.

image
Prva dama obožava kulturne sadržaje, a ljubav prema njima nastoji prenijeti i na djecu.
MARKO TODOROV/CROPIX

Osim obitelji, obitelji Jandroković i Milanović veže i ljubav prema kulturnim sadržajima. Sanja Musić Milanović voli posjećivati HNK, a isto čine i Gordan i Sonja Jandroković - često za izlazak biraju upravo HNK, gdje su tijekom godina ispratili čitav niz glasovitih predstava domaće kulturne scene.

image
Bračni par Jandroković vrlo često posjećuju HNK i podržavaju hrvatsku kulturu svojim dolascima na predstave.
MARKO TODOROV/CROPIX

Čitajte i:

Ekskluzivno u novoj Gloriji: Nepoznata strana prve dame Sanje Musić Milanović

Je li Sanja Musić Milanović najaktivnija prva dama dosad? U akciji je podržavaju brojna slavna lica

‘Kraljevski‘ izbor Sanje Musić Milanović! Prva dama u Dubrovniku plijenila pozornost ‘it‘ komadima

Linker
23. ožujak 2024 13:39