Profimedia, Newscom
MAma u koju se moralo gledati

Zgodna mama u izlasku, a haljina puca po šavovima

Nježno ružičasta haljina Eve Longorije u prvi plan je servirala najatraktivnije obline glumice, a mnogima se činilo se da će uska haljina na njoj popucati po šavovima.

Pet mjeseci prošlo je otkako je rodila svog miljenika sina Santiaga, a licu Eve Longorije dok se šetala crvenim tepihom na dodjeli Bill of Rights nagrada nije se vidjela ni trunčica umora.

Vrijedna mama Eva se svega nekoliko mjeseci nakon porođaja vratila na posao, a odmah nakon toga i na crveni tepih. Za humanitarnu večer na Beverly Hillsu odjenula je jednostavnu baby ružičastu haljinu koja je u prvi plan istaknula njezine obline. Nitko nije mogao skinuti pogled s njezinog bujnog dekoltea. Otkako je postala majka Eva se najbolje osjeća u sportskim izdanjima, no ovo je bila prigoda u kojoj je htjela pokazati da je nakon porođaja ekspresno vratila svoju staru liniju. U tom svečanom outfitu, po svemu sudeći, nije joj bilo previše ugodno, iako je na licu ima 'zarazan' osmijeh.

Eva Longoria 
11/11/2018 The ACLU SoCal's Annual Bill of Rights Dinner held at The Beverly Wilshire Hotel in Beverly Hills, CA, Image: 395489205, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Newscom
Profimedia, Newscom


Beverly Hills, CA  - Guests pose at the ACLU Bill of Rights Dinner held at The Beverly Wilshire Hotel.

Pictured: Eva Longoria

BACKGRID USA 11 NOVEMBER 2018, Image: 395473831, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

43-godišnja glumica Eva Longoria u lipnju je postala majka malenog Santiaga Enriquea Bastóna. Glumica i njezin treći suprug Jose, a i cijeli svijet, s velikim uzbuđenjem su iščekivali dan kada zvijezda serije 'Kućanice' u naručje uzeti svog sinčića koji je srednje ime dobio po Evinom ocu.

Linker
20. travanj 2024 03:09