Zagreb dobio novi atelje

Torbice i krpice koje su oduševile Ivu Šulentić, Anju Alavanju i Antoniju Stupar Jurkin

Brojna poznata lica, među kojima su bili Iva Šulentić, Antonija Stupar Jurkin, Dijana Roko, Anja Alavanja Romac, Csilla Barath Bastaić i Vito Padovan došla su na otvaranje ateljea iza kojeg stoje dizajnerica Iva Karačić i fotografkinja i dizajnerica torbi Kristina Fazinić

Zagreb je postao bogatiji za modnu šoping meku - moćne, kvalitetne i unikatne torbe Bags by Kristina te odjeću s potpisom Ive Karačić odsad možete doći vidjeti, isprobati i kupiti u njihov atelje za središtu Zagreba.

Torbe Bags by Kristina potpisuje Kristina Fazinić, profesionalna fotografkinja, ideju o torbama dobila je snimajući rodnu Korčulu, a brojne fotografije poželjela je javnosti pokazati na nesvakidašnji način. Tražeći neki originalni suvenir, odlučila je napraviti ‘putujuću izložbu’ svog otoka. Kristinine torbe s prekrasnim fotografijama-uspomenama na Korčulu danas već putuju cijelim svijetom.

Iva Karačić prepoznatljiva i originalna dizajnerica, stvara odjeću da bi razveselila svaki dan, nosivu u svim prigodama. Njen dizajn mogao bi se nazvati životnom modom – odjeća je kreirana da bi se jednostavno mogla kombinirati i nadopunjavati iz sezonu u sezonu. Prepoznata kroz brojne modne revije, sajmove i natjecanja te, najvažnije, vjerne kupce.

Antonija Stupar Jurkin

Csilla Barath Bastaić

Csilla Barath Bastaić

Iva Šulentić

Csilla Barath Bastaić

Linker
19. travanj 2024 01:20