BEZVREMENSKI STYLING

RTL-ova reporterka zagrebačkom špicom prošetala u savršenom jesenskom looku

Uhvatili smo Leonu Šiljeg na zagrebačkoj špici gdje nas je oduševila minimalističkim outfitom čiji će komadi biti nosivi sezonama.

Ne morate biti pobornik minimalističkog stila da bi vam se svidio bezvremenski styling RTL-ove novinarke i urednice Leone Šiljeg koja je, kišnom danu unatoč, prošetala zabrebačkog špicom i to u outfitu čiji se komadi jednostavno kombiniraju i vrlo su nosivi u različitim stylinzima.

image
JOSIP MOLER/ CROPIX

Osim elegantne torbice Valentino u nijansi smeđe - koja je ove sezone osobito poželjna kada su u pitanju modni dodaci, Leona je nosila i smeđe čizme na špic koje je efektno uparila s trapericama laganog trapez kroja u crnoj boji.

Ipak, najviše nas je oduševio nježno sivkasti lagani kaput u stilu balonera, ali bez klasičnih dvorednih gumbi i pojasa. Leona je za dnevni look odabrala minimalistički make-up te elegantne hoop naušnice.

image

Baloner srednje dužine, Massimo Dutti (125 eura; 941,81 kn)/ Baloner s remenom i visokim ovratnikom Replay (146,30 eura; 1102,30 kn)/ Dugi fluidni baloner Zara (45,95 eura; 346,21 kn)

NIKOLINA KRZNAR

Za novinarku koja već više od 10 godina radi na RTL-u ova godina bila je prekretnica jer je postala urednica centralne informativne emisije "Danas". Leonu su mnogi zapamtili kada je početkom rata u Ukrajini izvještavala s terena. Zato zna reći kako je na RTL-u prošla rat i mir, ali svojim karijernim odabirom je zadovoljna.

image
JOSIP MOLER/ CROPIX

"Da ponovno biram, opet bih izabrala televiziju jer ima sve. Objedinjuje izražavanje slikom, zvukom i tekstom. Na televiziji možeš biti kreativan, izražavati se kroz različite forme", otkrila je ovog ljeta u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju u kojem je govorila i o vjenčanju za dugogodišnjeg dečka krajem prošle godine.

"Vjenčanje je bilo na plaži na Mauricijusu u najužem krugu ljudi. Na dan vjenčanja kupali smo se i pili koktele, a poslijepodne se vjenčali. Bez stresa, bez pritiska. Baš onako kako vjenčanje treba biti", kazala je Leona.

Linker
05. ožujak 2024 12:04