Umjesto visoke pete

Ni Sarah Jessica Parker nije odoljela obožavanim gumenim čizmama

Zakleta obožavateljica visokih potpetica uskočila je u gumene čizme koje imaju kultni status.

Kišobran, baloner, siva trenirka i crne stiletto cipele koje je zbog snažne kiše ipak morala zamijeniti gumenim Huntericama - Sarah Jessica Parker potvrdila je da i ona cijeni dobru praktičnu obuću kada to vrijeme zahtjeva.

Glumica u New Yorku snima scene za nove nastavke serije "I tek tako...", a njujorška kiša nije spriječila snimanje. U pauzi je ipak odlučila skinuti visoke pete i zamijeniti ih Hunter niskim čizmama crne boje. Gumene čizme ovog brenda su iznimno praktične - ali i stylish, jer su s godinama postale obožavani komad u jesenskim i zimskim danima. Hunterice nose i članovi kraljevske obitelji, od princeze Diane pa do Kate Middleton, kao i holivudske zvijezde s A-liste, a nerijetko ih vidimo i na našim ulicama.

image
CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image
JOSE PEREZ/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA JOSE PEREZ/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Ovaj britanski brend osnovan je još 1858. godine i prvotno je nudio funkcionalnu seosku odjeću namijenjenu za vanjske aktivnosti. Gumene čizme zatim su dobile i stylish karakter. Danas, kada pomislimo na čizme prigodne za kišno vrijeme, Hunter je prvi brend kojeg se sjetimo, a ako ste u potrazi za novim parom, predlažemo model kakav je nosila Sarah Jessica Parker.

image

Hunter Short Black čizme; Zalando (89,95 eura)

Hunter čizme dolaze u više nijansi i veličina, do niskih do onih koje sežu do koljena, a boje variraju od neutralnih do upečatljivih poput crvene ili pak modela koji su ukrašeni sjajnim šljokicama. Njihova cijena kreće se oko 100 ili više eura, a za vrijeme sezonskog sniženja, lako ih je pronaći i za manji iznos.

image

Niske lakirane čizme Hunter (93,95 eura)/
srebrne čizme Hunter (103,95 eura)/
visoke čizme Hunter (159,13 eura)/; Zalando

Linker
20. travanj 2024 00:06