Noćni izlazak

Modno (ne)usklađeni? Hailey u elegantom looku, a Justin u kućnim papučama

Slavni bračni par snimljen je u večernjem izlasku, a kao i inače, privukli su pažnju modnim kombinacijama.

Trenutno su jedan od najpoznatijih i najpraćenijih slavnih parova - Hailey i Justin Bieber su "it" par koji pažnju najčešće privlači svojim modnim odabirima. Hailey je djevojka koja nameće trendove, modni minimalizam i dnevnu eleganciju, a Justin se više od glazbene karijere posvetio svom brendu Drew House koji se bazira na sportswear komadima i ležernoj odjeći na kojoj se najčešće nalazi zaštitni znak u obliku smješka.

Par je najčešće modno usklađen, no u posljednjem večernjem izlasku odlučili su svatko ostati potpuno u svojoj estetici - Hailey je nosila crno oversized odijelo uz špic cipele na petu, a sve je zaokružila sunčanim naočalama.

image
PROFIMEDIA LASTARPIXMEDIA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nasuprot njezine suvremene elegancije, Justin je odabrao reflektirajuću puffer jaknu, trenirku i kućne papuče s potpisom svog modnog brenda. Bieber njeguje ovakav imidž posljednjih nekoliko godina i vjerojatno pripada u mali postotak osoba koje mogu nositi ovakav look za večernji izlazak. U svakom slučaju - Bieberi i neusklađeni izgledaju potpuno stylish, a na fotografijama koje su snimili paparazzi, izmjenjivali su nježnosti i izgledali zaljubljeno. Par se vjenčao 2018. godine, a u vezi su prije braka bili dvije godine i do sada slove kao jedan od stabilnijih holivudskih parova.

image
PROFIMEDIA THE HOLLYWOOD JR/LASTARPIX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
21. travanj 2024 22:19