Spoj modnih stilova

Modni favorit slavnih trendseterica neočekivano je postao jedan sportski brend

Planinarske tenisice postale su pravi hit street style scene!

Idealne za duge šetnje, planinarenje ili trčanje, Salomon tenisica nikada nisu bile dio modne scene - štoviše, dugo vremena slovile su kao ružne tenisice koje su namijenjene vanjskim aktivnostima. Međutim, njihov status se promijenio otkako ih u svakodnevnim situacijama nose slavne trendseterice poput Belle Hadid, Rihanne, Emili Sindlev i Emily Ratajkowski.

Francuski brend Salomon osnovan je još 1947, s ciljem proizvodnje funkcionalne obuće i odjeće za vanjske aktivnosti i planinarenje. No još kroz 2021. godinu pronašle su put do modne scene, s uzletom trenda udobnih tenisica čija je "ružna" estetika postala poželjni modni statement.

image

Bella Hadid

Fotografije: Profimedia
image

Emily Ratajkowski

Fotografija: Profimedia

Posljednja koja ih je nosila je Hailey Bieber u opuštenom dnevnom stylingu, sa širokim dresom i vintage kožnom jaknom, a slavne djevojke nose ih u raznim lookovima - od traperica, pletenih haljina, cargo hlača ili kao dio sportskih i dnevnih stylinga.

Tenisice su dostupne u različitim varijantama te s raznim kombinacijama boja, a cijena im se kreće oko 150 eura. Ako ste ljubiteljice gorpcore stila, osim na dnevni izlet u prirodi, nosite ih i za odlazak u grad ili na kavu.

image

Salomon XT 6 UNISEX; Zalando (173,73 eura)/ Salomon SPEEDCROSS 3 REFLECT UNISEX; Zalando (129,94 eura)/ Salomon X RAISE 2 W; Hervis (79 eura)

Promo
Linker
20. travanj 2024 00:05