futurističko izdanje

Kendall Jenner je chic i na odmoru, a u prvom planu su bile njezine statement čizme

Manekenka uživa u mondenom skijalištu, a zna kako dobro izgledati i u casual varijanti. Glavna zvijezda njezina outfita su dizajnerske čizme.

Kendall Jenner odmara u mondenom skijalištu Aspenu. I naravno njezino svako pojavljivanje u javnosti izazove pažnju, kako obožavatelja tako i paparazza. I dok se američki mediji pitaju gdje je njezin dečko reper i glazbenik Bad Bunny, članica Kardashian Jenner klana se čini se odlično zabavlja s prijateljima. Kendall je prošetala Aspenom u pravom futurističkom outfitu.

Od glave od pete u crnom otišla je s prijateljima na kavu. Duge noge istaknula je crnim jednostavnim tajicama, no glavne zvijezde njezina outfita su bile jakna i čizme. Kendall je odabrala mini pufastu Saint Laurent kožnu jaknu s kapuljačom i naglašenim ramenima, koju je uparila sa statement čizmama Rick Owens koje su joj sezale gotovo do koljena.

image

Kendall zna kako istaknuti vitku figuru

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čizme su to iz aktualne zimske kolekcije, a Rick Owens ih prvotno predstavio u svom viđenju muške mode. Koštaju oko 2700 eura, a Kendall definitivno nije mogla proći nezapaženo u njima.

image

Rick Owens je predstavio čizme u muškoj kolekciji

AUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Cijeli look je zaokružila krznenim grijačima ušiju modne kuće Burberry. Manekenka je definitivno modno osviještena i voli eksperimentirati modom. Znači li to kako ćemo upravo ovakve visoke pufaste čizme koje podsjećaju na tenisice, viđati posvuda i na trendsetericama treba tek vidjeti.

Linker
26. ožujak 2024 06:05