Tajice ili najlonke?

Izgleda bolje no ikad: Slavna glumica u Parizu zablistala u dvije chic kombinacije

Slavna ‘Kućanica‘ pokazala je zavidnu figuru i styling za poželjeti, kojeg su obožavatelji hvalili na društevnim mrežama.

Tjedan mode u Parizu nije propustila niti glumica Eva Longoria. Pojavila se, među brojnim poznatim licima, na reviji prijateljice i dizajnerice Victorije Beckham, a fotografi su uhvatili njezinu modnu kombinaciju koja nosi potpis bivše Spice djevojke.

Eva Longoria, poznata iz serije "Kućanice", nosila je tamnoplavi sako poput haljine, a ispod njega nalazile su se najlonke s uzorkom koje su izgledale poput tajica. Visoke potpetice i sunčane naočale zaslužne su za wow efekt u ovoj kombinaciji. Longoria je prije dvije godine dobila je prvo dijete s Joseom ‘Pepeom‘ Bastonom, a nakon poroda uspjela je skinuti nakupljenih 20 kilograma. U Parizu je pokazala zavidnu liniju i nikada blistaviji izgled - od frizure do nenametljivog make-upa, glumica je dokazala zašto je i dalje jedna od najpoznatijih Latino glumica u Hollywoodu.

image
CHRISTOPHE AUBERT VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
image
BERZANE NASSER/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Kreaciju koju je nosila na reviju glumica je podijelila na svojim društevnim mrežama, a prije toga nosila je još jedan look koji je zaslužio stilsku peticu. U pariškom stilu, Eva je nosila hlače mrkva kroja viskog struka, crop tom s aplikacijama te ležerno preko ramena prebačeni kaput koji je dao kulerski štih cijeloj kombinaciji.

Linker
19. travanj 2024 07:01