STYLE FILE

Emily Ratajkowski odlično iznijela stari trend chino hlača

Manekenka je pokazala kako trend tatinih hlača nikad ne izlazi iz mode.

Chino hlače su platnene hlače koje su prije nosili vojnici u redovima britanske i francuske vojske, a danas su vrlo popularne i često se mogu vidjeti u raznim odjevnim kombinacijama. Naziv su dobile prema tkanini keperu - sličnoj traperu, no tanjoj i mekšoj, a podrazumijeva se da su komotnog kroja, s naborima u struku i širim, ravnim nogavicama. Mogu ih nositi svi tipovi žena jer ovaj kroj laska figuri, a osobito šik djeluju podvrnute nogavice.

Na ulicama New Yorka Emily Ratajkowski viđena je u elegantnom, laskavom izdanju. Poglede su ukrale široke chino hlače niskog struka uz koje je iskombinirala crni prsluk dubokog izreza. Izgled je nadopunila zlatnim naočalama okruglog okvira, bijelim tenisicama brenda Superga, velikim slojevitim ogrlicom s privjeskom i smeđom kožnom torbom preko ramena. Kosu je stilizirala na ravno sa šiškama preko čela, a od šminke je imala dnevnu varijantu neutralnih tonova.

image
TATIANAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovo nije prvi put da je manekenka iznijela nešto drugačije. Prošlog mjeseca viđena je u prozirnoj odjevnoj kombinaciji na dnevnom svjetlu. Nosila je prozirni smeđi top dugih rukava s dubokim dekolteom, preko kojeg je ogrnula crni kožni baloner. Top je uparila s crno bijelom grafičkom suknjom i smeđim kožnim visokim čizmama.

image
CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 16:55