Hrvatska margot

Barbie ili Uršula Tolj? HRT-ova voditeljica na špici je bila ružičasta od glave do pete

Lice s TV ekrana ne dvoji kada je u pitanju izbor ružičastih modnih komada - ove subote igrala je"na sve ili ništa" i nije izgubila!

Barbiemanija nije gotova, barem ako ćemo pitati voditeljicu i novinarku Uršulu Tolj koja je na zagrebačkoj špici izgledala kao da se upravo vraća s prikazivanja filma "Barbie". Kako su temperature posljednjih dana prave ljetne, i zagrebačka špica bila je puna kombinacija po kojima ne bismo zaključili da smo u rujnu, korak do kalendarske jeseni.

Uršula Tolj nosila je look koji instantno podiže raspoloženje - svi su zapazili pomno složenu kombinaciju koja se sastoji od rebraste majice bez rukava, kratkih hlača s mornarskim dugmićima, sandala u istoj ružičastoj nijansi te prošivene torbice od mekane kože koju ne nonšalantno nosila u ruci. Sunčane naočale prekrile su dio lica, a biserna narukvica savršeno se uklopila u ovaj "Barbie" izgled.

image

Uršula Tolj

JOSIP MOLER CROPIX

U ljetnoj modnoj kombinaciji, sunčanom zagrebačkom špicom prošetala je Uršula, ali i druga poznata lica: Matija Vuica, Ivančica Pahor te brojni drugi, a svi su se pobrinuli za stylish i potpuno sređena modna izdanja - u rujnu se ipak život vraća u centar Zagreba, nakon ljetne pauze tijekom koje se ulice isprazne.

image

Martina Čičko-Karapetrić

JOSIP MOLER CROPIX
image

Melita Bezjak i Mladen Burnac

JOSIP MOLER CROPIX
image

Ivančica Pahor

JOSIP MOLER CROPIX
image

Matija Vuica

JOSIP MOLER CROPIX
Linker
05. ožujak 2024 12:10