Uključi se i osvoji!

Slavimo i darujemo: Gloria i Hippy Garden daruju vas poklon bonom u vrijednosti 1000 kuna

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas vas daruje dizajnerica Đurđica Vorkapić, koja stoji iza obožavanog brenda Hippy Garden.

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Partnerica našeg velikog nagradnog natječaja je i dizajnerica Đurđica Vorkapić, koja stoji iza poznatog modnog brenda Hippy Garden.

Povodom našeg rođendana, Hippy Garden daruje vas poklon bonom u vrijednosti od 1000 kuna, idealnim da osvježite svoju garderobu jedinstvenim komadom mnogima omiljenog brenda.

image
HIPPY GARDEN

Kako se uključiti?

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @hippygarden
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu naše vjerne partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi naše partnerice

Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.

image
HIPPY GARDEN

Unikatne kreacije Hippy Gardena iznenađuju nas i oduševljavaju već više od 20 godina. Dizajnerica Đurđica Vorkapić jedna je od pionirki hrvatskog modnog dizajna, a danas je prepoznata i puno šire.

image
HIPPY GARDEN

Njezine kreacije nikad se nisu uklapale u stereotipe, često su nazivane i provokativnima, no riječ je zapravo o kreativnoj nesputanosti kojom Hippy Garden oduvijek podiže ljestvicu na modnoj sceni. Svaki komad je prepoznatljiv, izrađen od vrhunskih materijala, s velikom pažnjom posvećenom detaljima ali i održivosti!

image
HIPPY GARDEN

VAŽNO!

  • Poklon bon od 1000 kuna za shopping odnosi se na cijeli asortiman.
  • Poklon bon vrijedi do kraja lipnja.
  • Poklon bon je moguće putem webshopa ili u dućanu.
Linker
16. travanj 2024 03:41