Instagram
Skockana za Pariz

Severina ne odustaje od krzna - i čizmica od 6200 kuna

Supružnici Severina i Igor Kojić dane odmora ove su jeseni odlučili provesti u najromantičnijoj svjetskoj metropoli.

Smijeha i romantike ovih dana ne nedostaje Severini i Igoru Kojiću, kao ni Severininom sinu Aleksandru koji je s njima otputovao na idilično putovanje u francusku prijestolnicu. A kako je Pariz grad mode, Severina itekako konkurira najbolje odjevenim Parižankama i svim pariškim gošćama. Pokazala je nekoliko stylinga koji govore o vrućim trendovima, a posljednja fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu privlači osobitu pozornost.

Severina nosi denver plavi krzneni prsluk brenda Inverno Caldo, te Dries Van Noten baršunaste cipele koje se online prodaju za 950 dolara, odnosno oko 6170 kuna. Cipele su od baršuna s neobičnom petom u obliku zagastio žućkastog kristalnog kamena koji magično krade poglede.

Pokraj ove je fotografije Severina napisala: Obožavam #montmartre (mjesto s kojeg se pruža pogled na cijeli grad, omiljeno okupljalište pariških umjetnika i neizostavna turistička atrakcija) i #fur (krzno).

Kako doznajemo, denver plavi prsluk kakav nosi Severina dolazi u kombinaciji lisice i krzna mongolske ovce. Cijena ovog modela iznosi 1250 eura, odnosno, oko devet i pol tisuća kuna. trenutačno se nalazi samo u beogradskom dućanu ovog brenda iako je Inverno Caldo dućan otvorio i u Zagrebu. Postoji i izvedba prsluka u crnoj boji.

Obožavam #montmartre #fur @inverno_caldo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Dries Van Noten

Au Revoir #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Linker
25. travanj 2024 02:25