Instagram
BAYWATCH TREND

RTL-ova voditeljica zapanjila u crvenom kupaćem kostimu

Vrući trend nije zaobišao ni lijepu voditeljicu Antonija Stupar Jurkin. Na svom Instagram profilu objavila je fotografije s odmora u jednom zadarskom hotelu, a nama je za oko zapeo prekrasan kupaći kostim koji je odjenula.

O jednodijelnim crvenim kupaćim kostimima pisali smo nedavno. Svoj su kultni status zaradili u 90-ima, ponajviše zbog popularne serije ‘Spasilačka služba’. Prizor Pamele Anderson koja trči pješčanom plažom u pomalo oskudnom crvenom kostimu zauvijek nam se urezao u pamćenje, a modne su kuće ove godine odlučile taj trend vratiti na velika vrata.

Doduše, današnji su badići nešto sofisticiraniji i ženstveniji, a upravo takav odjenula je i RTL-ova voditeljica koja trenutno odmara u Zadru.

#summertime #pool #summerred #vacation #funtime

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

Uživajući uz bazen, Antonija Stupar Jurkin na svom Instagram profilu zasjala je na fotografijama noseći prekrasan jednodijelni kostim upotpunjen modernim ženstvenim volanima.

#hellosummer #falkensteinerhotel #ladera #antonijastuparjurkin

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

Televizijski gledatelji Antoniju trenutno prate u RTL-ovoj mozaičnoj emisiji ‘Sve u šest’, a s obzirom na to da se ovosezonska snimanja privode kraju i nastupa ljetna pauza, vjerujemo kako će 35-godišnja voditeljica uživati sa svojom dječicom, 6-godišnjom Paolom i 3-godišnjim Ivanom, u dugom toplom ljetu ispred nas.

Linker
19. travanj 2024 11:45