Održiva moda

Za male ljude sa stavom! Nove kolekcije eko modnih brendova oduševit će djecu i njihove roditelje

Ovog ljeta naglasak je na materijalima organskog podrijetla, a posebnu ponudu predstavila su tri poznata svjetska brenda – Mini rodini, Tinycottons i Nununu čiju kvalitetu potvrđuju ekološki certifikati.

U zagrebačkoj multibrand trgovini Ne.ne.ne stigla je nova kolekcija nekoliko brendova za male ljude s velikim stavom!

Uz naglasak na kupaće kostime, ponuda je zaista raznovrsna - od igračaka za plažu pa sve do laganih ljetnih haljinica i odvažnih modnih kombinacija, kako za djevojčice tako i za dječake.

Ovog ljeta naglasak je na materijalima organskog podrijetla, a posebnu ponudu predstavila su tri poznata svjetska brenda – Mini rodini, Tinycottons i Nununu.

Švedski brend Mini rodini svoju je inspiraciju za ljetnu kolekciju pronašao u zdravim namirnicama, a sezonski su hit mnogima omiljene jagode i trešnje. Ostatak je kolekcije, pak, modnu inspiraciju pronašao u životinjama.

Nježne boje upotpunio je simpatični zeko u različitim bojama, koji potiče razigranost dječje mašte.

image
Zdrave namirnice kao inspiracija švedskom brendu Mini rodini.
Foto: PR

Uzbudljiva kolekcija prikazana je u jarkim bojama, dok kvalitetu održivih materijala potvrđuju ekološki certifikati. Neodoljivi kupaći kostimi ljetni su adut brenda Tinycottons, koji će od glave do pete obući mališane.

Kolekcija inspirirana vrućim i bezbrižnim ljetnim danima ispunjenim igrom i smijehom donosi točkice, prugice i moderne krojeve kupaćih kostima. Organski pamuk i reciklirani materijali bit će pravi prijatelj djeci, koja će zablistati uz inspirativne detalje kao pravi mali modni znalci.

image
Kupaći kostimi ljetni su adut brenda Tinycottons.
Foto: PR

Već od malih nogu djeca mogu pokazati svoj čvrsti stav uz izraelski brend Nununu. Nesvakidašnji prepoznatljiv stil u ljetnoj kolekciji stavlja u fokus ono što ne vidimo često - crnu boju na dječjim kupaćim kostimima.

Dobro znane zvijezde, lubanje i jarke boje dobile su i pojačanje u obliku crno-bijelih prugica. Odjeća koju mogu nositi i djevojčice i dječaci ruši sve stereotipe te potiče na izražavanje osobnosti.

Čitajte i: Izabel Kovačić o novoj kolekciji: ‘Racionalni pristup kupovanju mi je jedini prihvatljiv‘

Biti dosadan ovog ljeta nije opcija uz Nununu jer natikače s veselim lubanjama dolaze u brojevima za cijelu obitelj! U moderno uređenoj zagrebačkoj multibrand trgovini Ne.ne.ne uživati mogu i roditelji i mališani.

image
Izraelski brend Nununu odvažno je stavio crnu boju na dječjim kupaćim kostimima.
Foto: PR

Razigrana ljetna kolekcija omogućit će svima nezaboravno ljeto u najljepšim i najudobnijim odjevnim kombinacijama. Sve brendove karakterizira korištenje održivih materijala organskog podrijetla, odjeća koja omogućava cjelodnevnu ugodu za mališane uz brigu o prirodi i zdravlju djece.

Čitajte i: Po mjeri živahne djece! Dizajnerica Jasmina stvara dječju modu retro štiha i pastelnih boja

Linker
12. travanj 2024 16:37