LJETNA KOLEKCIJA

Vruća ljetna vizija modne kuće Guess

Američki modni brend GUESS predstavio je atraktivnu ljetnu reklamnu kampanju za 2016. godinu koja na jednom mjestu okuplja zanosne modele – Emmu Stern, Miu Kang, Tinu Lozovskaia, Olgu Caro, Paula Roemera i Christiana Hogue koji podižu temperaturu u sunčanom Malibu, noseći najtraženije ready-to-wear i modne detalje ove sezone.

Kampanja koju je režirao Guessov kreativni direktor Paul Marciano, a fotografirao poznati modni fotograf Rayan Ayash prikazuje niz atraktivnih fotografija snimljenih na plažama koje oduzimaju dah. Ženskom ljetnom kolekcijom dominiraju lagane siluete, uključujući haljine, košulje, majce i jeans kratke hlače. Kombinezoni sa zlatnim detaljima, haljine s čistom heklanom konstrukcijom, maxi haljine s laganim prorezima sa strane te majice s otvorenim ramenima koje svakom stylingu daju smjelu notu.

Uklapanjem dvodijelnih crno-bijelih korzeta sa floralnim motivima i suknjama, Guess pruža moderan pristup vašoj ljetnoj garderobi. Denim se vraća ove sezone u skinny krojevima, ali i u formi kombinezona, majica i generalno u različitim pranjima i materijalima sa prišivenim cvijećem i jako iscijepanim detaljima. Ženski izbor torba nudi široku selekciju stilova raznih oblika i veličina koje sa lakoćom ukrašavaju bilo koji ljetni outfit.

U našoj galeriji pogledajte dio kolekcije!

Linker
22. ožujak 2023 00:17