Splash News
nenadmašna je

Utegnula se: Manekenka ostavlja bez teksta u haljini od lateksa

Lateks je materijal u koji se stvarno treba moći uvući, a kako se to radi pokazala je 21-godišnja manekenka.

Lateks je materijal u koji se stvarno treba moći uvući, a kako se to radi pokazala je 21-godišnja manekenka.

Prije više od tjedan dana prošetala je modnom pistom s anđeoskim krilima, a sada svi ponovno pričaju o njoj jer je na prikazivanje Victoria's Secret revije, koju je nosila drugi put, stigla u haljini koja ju je u potpunosti obgrlila.

Lateks nije materijal koji često možemo vidjeti na zvijezdama pa je upravo zbog toga njezin odabir privukao još više pozornosti. Manekenka Bella Hadid (21) izgledala je senzacionalno u haljini od lateksa s jedva primjetnim uzorkom. Tamno crvena boja „presijavala“ se materijalom koji se rijetko može vidjeti kao nečiji odabir za večernji izlazak, a seksipilnost looka bila je još veća zahvaljujući visokom izrezu i dubokom dekolteu.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 28:  Model Bella Hadid attends as Victoria's Secret Angels gather for an intimate viewing party of the 2017 Victoria's Secret Fashion Show at Spring Studios on November 28, 2017 in New York City.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Getty Images for Victoria's Secr

Za kreaciju u kojoj je mnoge ostavila bez teksta zaslužan je brend Atsuko Kudo, specijaliziran za lateks, a čije su komade već nosile zvijezde kao što su Kim Kardashian, Kylie Jenner i Beyonce.

Linker
06. svibanj 2024 05:56