savršen ukras

U potrazi ste za idealnim poklonom? Nakit domaćeg brenda umjetničko je djelo koje će osvojiti svaku ženu

Poseban osjećaj, umjetnost, priča, ukras, energija, komunikacija, uspomena, savršeni začin, idealan poklon, sve to u sebi nosi jedan komad nakita. Ako je k tome unikatan, izrađen rukama naših autora u radioni s desetogodišnjom tradicijom, tada nam na pamet padaju umjetnička djela zlatarnice Lapidarium.

Lapidarium, mala zagrebačka radionica čarolije, donosi nam savršen prikaz toga kako srebro, zlato, detalji od bisera, koralja i dragog kamenja komplimentiraju ljepotu i upečatljiv dojam žene koja ga nosi.

A svaku ženu posebne emocije vežu za njen nakit. Intiman je to i strastven odnos, baš kao u svakoj ljubavi. Ima tu romantike, fizičke privlačnosti, nježnosti, erotike, odricanja na neko vrijeme pa ponovne predanosti. Zato imamo savjet za sve koji su u potrazi za idealnim poklonom: ako ne znate što učiniti da biste ženu iznenadili i usrećili tako da zauvijek pamti birani trenutak, odaberite dobar komad nakita.

image

Lapidarium kolekcija nakita

ŠIME EŠKINJA

Svevremenska priča

Inspirirana suncem, simbolom beskonačnosti, kolekcija Sole akademskog kipara Silvia Hrnčira, asocira na unutarnji sjaj, toplinu koja obasjava jedinstveni stil dame koja ga nosi.

image

Lapidarium kolekcija nakita

ŠIME EŠKINJA

Uspomena i poseban osjećaj

Ništa neće doprinijeti zavodljivom osjećaju, podsjetiti na sretne trenutke ljeta, na slobodu poput koralji. Nakit je to koji se voli, čuva i prelazi s generacije na generaciju. Takvim poklonom nećete usrećiti jednu, već sve žene koje će ga sa zadovoljstvom nositi u ime nasljeđa i emocija koje baštine.

image

Lapidarium kolekcija nakita

ŠIME EŠKINJA

Čitajte i: I lijepe i korisne: Zaljubile smo se u narukvice i ogrlice koje pričaju o našim osjećajima i karakteru

image

Lapidarium kolekcija nakita

ŠIME EŠKINJA

Energija prirode

Božanska maslina muza je kolekcije stvorene u suradnji s umjetnicom Marom Borović, čija čistoća i nenametljiva ljepota savršeno ističu bezvremenski šarm i eleganciju žene koja nosi nakit Marinog potpisa u svakoj prigodi. Kolekcija Maslina, poput svoje muze, simbolizira odanost i vjernost, vječnost i pobjedu.

image

Lapidarium kolekcija nakita

ŠIME EŠKINJA

Kolekcija Ginko izrađuje se prema dizajnu umjetnice Irineje Ćubele koja iznimnu formu listova ovog stabla fino prenosi na plemenite metale stvarajući poseban, romantičan i uvijek prikladan nakit.

Imajte na umu da je sveto stablo ginka jedno od svjetskih čuda koje je preživjelo čak i katastrofu u Hirošimi, stoga imate li svoju heroinu, darujte joj komad nakita inspiriran snagom prirode jer će savršeno odgovarati njenoj osobnosti i sjati poput te snage koju u sebi nosi.

image

Lapidarium kolekcija nakita

ŠIME EŠKINJA

Idealan poklon

"Nakit je idealan dar za svaku prigodu. Važan je u životu onoga koji ga nosi jer ima moć učiniti da se osjećamo posebno, samouvjereno i privlačno, a tada možemo pokoriti svijet. Više od svega, autorski, ručno izrađeni komadi donose i dodatnu vrijednost jer u njima su utkani mnogi sati truda, rada i ideja tvorca. Kada se na tijelu te strastvene energije spoje, ističu ljepotu i „onaj“ sjaj u očima žene koja ga nosi", ističe Mario Nokaj, umjetnik emocija, vlasnik i jedan od autora zlatarnice Lapidarium.

"Ni svijet, ni život nisu savršeni, za taj osjećaj uvijek nosite nakit!", poručuje Nokaj.

Linker
26. siječanj 2023 21:53