Ivy Heart

U crvenom od glave do pete: Beyonce pokazala kakve komade je pripremila za Valentinovo

Pop diva i dizajnerica pripremila je tematsku kapsula kolekciju brenda Ivy Park u suradnji s Adidasom, komadi koje su najavili naći će se u prodaji nekoliko dana prije praznika zaljubljenih.

Najromantičniji dan u godini kojeg posebno vole dizajneri, kozmetičke kuće i brojni prodavači, svojom je posebnom mini-kolekcijom obilježila i velika Beyonce. Njena marka Ivy Park, udružena s Adidasom, najavila je izlazak kapsula kolekcije, tematski nazvane Ivy Heart (Ivy srce). Svi komadi u toj romantično-sportskoj priči su - crvene boje.

image

Ivy Park X AA de Beyoncé

IVYPARKXADIDAS

Dolazak u dućane najavljen je 9. veljače za SAD i 10. veljače za ostatak svijeta - taman za kupovinu poklona sebi ili boljoj polovici u posljednji čas pred Valentinovo.

image

Kapsula kolekcija izlazi nekoliko dana prije Valentinova.

IVYPARKXADIDAS

U reklamiranje nove kolekcije uključila se i sama pop zvijezda tako da je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi kako je odjevena u udobnu odjeću iz spomenute linije. Beyonce je odabrala plišanu žensku trenirku, u boji vina, s prepoznatljivim narančastim prugama i odgovarajući top u istoj nijansi.

image

Tematska kolekcija nzvana je Ivy Heart.

IVYPARKXADIDAS/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Oči je ukrasila sunčanim naočalama na srca, a na druge dvije fotografije pokazala je da u kolekciji imaju i vrlo popularnu verziju šeširića, tzv. bucket hat (kojeg mnogi nazivaju i ribičkim šeširom), također od tamnocrvenog pliša.

Čitajte i: Zlim jezicima stala na kraj odvažnim potezom: Rihanna otvorila trgovnu seksi donjeg rublja u prijestolnici kocke

Crvena paleta

Iako je Queen Bey odabrala udobne komade od tamnocrvenog pliša, nadolazeća kolekcija ima široki raspon nijansi, materijala i komada. Kolekcija je inspirirana ljubavlju, a ta se tema provlači i kroz odabir boja od ružičaste, jarko crvene do zavodljive magente i nezaobilazne bordo crvene.

image

Sportski i večernji komadi inspirirani su ljubavlju.

IVYPARKXADIDAS/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Isto tako kolekcija je razigrana i u materijalima koji su korišteni - velur, pletivo, umjetna koža, imitacija lateksa. I komadi su višenamjenski, a spajaju Beyonceine ljubavi prema sportu i modi.

image

Kolekcija je tematski obojana u crveno.

IVYPARKXADIDAS

Od jednodijelnog kupaćeg kostima u tamnocrvenoj boji s prepoznatljivim Adidas prugama, do komada izrađenih od lateksa, jarkocrvene boje, koji mogu funkcionirati kao sportski komadi, ali i za svečanije prigode.

image

U kolekciji ima komada prikladnih i za muškarce i za žene.

IVYPARKXADIDAS
Linker
18. travanj 2024 16:49