Instagram / Ella Dvornik
stigao hit

Sve viđenije hrvatske influencerice sudjelovale su u kampanji godine! Znate li o čemu se radi?

Ella Dvornik, Lana Jurčević, Lana Klingor Mihić, Franka Batelić... Slavne cure podržale snažnu online kampanju.

Snažnom kampanjom na različitim digitalnim platformama na domaće tržište stigla je uspješna europska modna online trgovina 'About You'. Pokretanje online trgovine aboutyou.hr bilježi i limitirani popust od 25% kao znak dobrodošlice u prvom tjednu nakon lansiranja.

U kampanji koja je posljednjih dana bila iznimno uočljiva na društvenim mrežama sudjelovali su svi viđeniji hrvatski influenceri, a pridružile su se i javne osobe kojima to nije "core business".

Modnu destinaciju promovirala su i imena poput Elle Dvornik Pearce, Lane Jurčević, Lane Klingor Mihić, Franke Batelić, Slavka Sobina, Marijane Batinić...

Prva je ovo online shopping destinacija na kojoj svatko može otkriti modu, inspirirati se i kupovati odjeću koja odgovara pojedinačnom osobnom stilu.

Ova online modna trgovina digitalizira tradicionalno iskustvo odlaska u kupovinu, a dostupna je putem računala, tableta i pametnog telefona kao i putem nagrađivane ABOUT YOU aplikacije. U Hrvatskoj, ova isključivo online trgovina nudi više od 100 tisuća proizvoda i to više od 700 različitih brendova od koji su mnogi po prvi puta dostupni na hrvatskom tržištu.

Promo
Ova online platforma nudi više od 700 brendova.

Ideja o pokretanju ove modne i tech kompanije rodila se u Hamburgu.

Osnovali su je mladi poduzetnici Tarek Müller (31), Sebastian Betz (29) i Hannes Wiese (38) 2014. godine U samo šest godina ABOUT YOU je postala jedna od najvećih europskih trgovina odjećom s godišnjim prihodom od 742 milijuna eura (2019./2020.).

Čitajte i:

Napokon i do Hrvatske: Beauty brend Jessice Albe stigao u poznati online dućan!

Wo-hooo! Napokon možemo cipelice i modne dodatke omiljenog brenda kupovati online

Sad je prava prilika: 10 vrućih komada sa sniženja koji će vas pretvoriti u kraljicu stila

Linker
19. travanj 2024 15:24