odmah ih želimo

Sarah Jessica Parker najavila dva vruća trenda za ovu godinu, cipele su san snova!

Slavna glumica dobila je čast osvijetliti vrh Empire State Buildinga, a za tu prigodu odjenula je komade koje ne bi odbila ni Carrie Bradshaw.

Poznata njujorčanka, glumica Sarah Jessica Parker, i u privatnom životu ima sličan modni izričaj kao lik po kojem je najpoznatija - Carrie Bradshaw iz "Seksa i grada" i "I tek tako...". Obožava nositi živahne boje, uzorke, spajati nespojivo, a poseban naglasak stavlja na cipele.

Sarah je, baš kao i Carrie, velika ljubiteljica cipela pa ne čudi što ima i vlastiti brend SJP kojim svakodnevno osvaja srca trendseterica. Za posebnu prigodu kao što je Valentinovo glumica je dobila čast osvijetliti Empire State Building u New Yorku u plavičastoj boji u suradnji s luksuznim brendom nakita Tiffany & Co.

image

Sarah Jessica Parker

MICHAEL SIMON/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Sarah je na vrhu zgrade bilo lako zamijeniti s protagonisticom poznate serije jer je zablistala u kombinaciji koju bi odjenula i sama Carrie. Naime, svojim je outfitom najavila dva hit trenda za nadolazeće mjesece - komade u ružičastoj boji i mašne na cipelama.

Čitajte i: Carrie, Charlotte i Miranda postavljaju trendove i 20 godina kasnije: Stil im je postao zreliji, ali vrckavi šarm i dalje je tu

image

Sarah Jessica Parker u divnom ružičastom outfitu najavila je dva velika ovogodišnja trenda.

MICHAEL SIMON/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Puderasto-ružičastu plisiranu suknju spojila je s tunikom u istoj boji, s dodatkom šljokica i srebrnim blejzerom.

Na sve to odjenula je isto tako sjajni kaput s neobičnim uzorkom, a "točka na i" bile su salonke "Regency pump" sjajnog materijala s velikom mašnom. Inače, te salonke dio su SJP kolekcije, no još nisu u slobodnoj prodaji, već ih je potrebno naručiti na ltdxlizzietisch koji u suradnji s SJP vrši maloprodaju.

Cipele s mašnom veliki su ovogodišnji trend koji će zavladati ulicama u različitim kombinacijama, baš kao i ružičasta u svim nijansama - od nježne do električne ciklama nijanse.

Linker
24. travanj 2024 06:05