Revija Roberta Severa otvorila 28. Bipa FASHION.HR.
 Bruno Konjevic / CROPIX
Bipa fashion.hr

Robert Sever otvorio modni tjedan: Žene će ovog proljeća poludjeti za njegovim komadima, znamo i zašto

Modno proljeće službeno započinje modnim događajem Bipa FASHION.HR. Ovogodišnji domaći tjedan mode otvorio je dizajner Robert Sever svojom novom kolekcijom koja je obilježena sukobom pročišćenih bijelih kreacija i snažnih kolorističkih s kombinacijom floralnih motiva - zbog kojih će mnoge dame obožavati njegove komade

Poznati je dizajner jučer pred brojnom publikom predstavio svoju najnoviju kolekciju Romanove ispunjenu s gotovo 50 lookova koje su iz mnogobrojne publike pratila poznata lica domaće estrade.

Poznat po svom prepoznatljivom dizajnerskom potpisu koji se na hrvatskoj modnoj sceni nalazi već 18 godina, Robert Sever iz sezone u sezonu nastoji iznova šarmirati svoju publiku odjećom koju servira.

/ PR
Kolekcija Romanov, Robert Sever

Novu kolekciju za proljeće/ljeto čine ženstvene i bezvremenske kreacije izrađene od delikatne čipke, trapera, viskoze, svile i pamuka. Inspiriran posljednjim valom carske Rusije, svoju novu kolekciju Sever je podijelio na nekoliko sekcija pa su se konceptualno kroz reviju protezale kreacije od potpuno bijelih do snažno kolorističkih.

Romantične reference upotpunjene su s krunama i ukosnicama, a na pisti je predstavljena velika floralna sekciju gdje je kroz patchwork tehnike, dizajner prikazao kombinacije cvjetnih motiva.

"Moja mama Marija bila je opsjednuta cvijećem. Uvijek je uzgajala i njegovala svoje biljke i upravo je tu opsesiju prenijela je i na mene. Uživam u proljeću i floralnim ljepotama koje prenosim na odjeću koju stvaram", istaknuo je Sever koji je kolekciju upotpunio i prepoznatljivim modnim detaljem kape Moskovljanke izrađene od trapera i kepera.

Zagreb, 190319.
Zagrebacki velesajam.
Revija Roberta Severa otvorila 28. Bipa FASHION.HR.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjevic / CROPIX
Robert Sever

Osim ženske kolekcije, Robert Sever predstavit će se i muškom kolekcijom koja je na rasporedu u srijedu u sklopu programa FHR MEN.

Linker
17. travanj 2024 00:32