svečana kolekcija

Raskošne haljina u ‘madmaxovskoj‘ scenografiji: Ivan Alduk nas novom kolekcijom uvodi u modnu jesen sa stilom

Dizajner predstavlja svoju novu kolekciju večernjih, koktel i kratkih haljina u srebrnim, plavim, sivim i ljubičastim tonovima.

„Promjena u modi izuzetno je bitna, ne samo u vidu novih kreativnih smjernica već i cijelog koncepta, prezentacije kolekcija stoga sam vođen tom željom za promjenom novu sezonu odlučio rascjepkati na nekoliko manjih kolekcija, a prva na redu je ona s predznakom - večernja", izjavio je poznati hrvatski modni dizajner Ivan Alduk koji nas svojom novom modnom kampanjom za sezonu jesen/zima polako uvodi u modnu jesen. Alduk je nove modele odlučio predstaviti putem editorijala koji izvrsno dočarava lagani buntovnički stav.

image
SANJA JAGATIĆ
image
SANJA JAGATIĆ

"Javnost i naše klijentice nisu očekivale ovakvu modnu kampanju, ali mi smo namjerno htjeli predstaviti nešto drukčije, neobično, nepretenciozno te staviti raskošne modele haljina u pomalo "madmaxovsku" scenografiju. Neki modeli haljina čak nisu do kraja ni vidljivi, ali za to uvijek pripremimo adekvatan lookbook koji prati kolekciju i kojeg ćemo uskoro predstaviti kako bi naše klijentice mogle vidjeti sve detalje novih modela haljina" objasnio je Ivan vizualne smjernice nove modne kampanje.

Povratak u realnost! Donosimo modele deset trendi sakoa koji će ove jeseni vladati ulicama

image
SANJA JAGATIĆ
image
SANJA JAGATIĆ

Plodni hrvatski dizajner koji nas uvijek iznenadi svojim kontinuiranim stvaranjem, pa čak i ovu čudna vremena, ljeto je proveo radno te s prvim naznakama lošijeg vremena i dolaska jeseni predstavio svoju novu kolekciju večernjih, koktel i kratkih haljina u srebrnim, plavim, sivim i ljubičastim tonovima. Prepoznatljivo ženstvena, moderna i udobna estetika ovog brenda je dobila svoju novu epizodu u kojoj glavnu ulogu igraju efektne tkanine s kožnim i mat ljuskicama, 3d čipka, brokat i cady tkanine sjajne teksture. Osim modela koji prate liniju tijela i stavljaju naglasak na struk koji je s godinama postao Aldukov prepoznatljivi detalj, novost su šire krojeni modeli stegnuti pojasom koji su izuzetno udobni i fluidni.

image
SANJA JAGATIĆ
image
SANJA JAGATIĆ

Obožavamo slojevito! Izdvojili smo pet modnih trendova zbog kojih se radujemo jeseni

"Osluškujem želje i potrebe svojih klijentica koje vrlo često žele spojiti udobnost i estetiku, a većina novih haljina iz kolekcije zadovoljava upravo te potrebe. Želja je bila napraviti nešto novo što nemamo u ponudi našeg dućana, a s obzirom na to da imamo stotine modela, tim je izazov veći. Nove siluete, nove tkanine i poneki prepoznatljiv potpis mog dizajna su recept ove kolekcije koju smo početkom tjedna izložili u našem dućanu" dodao je Ivan uz napomenu da upravo startaju rad na drugom nastavku jesensko/zimske kolekcije.

image
SANJA JAGATIĆ
Linker
03. lipanj 2023 12:15