Adidas
POZNATA MODNA SURADNJA

Raf Simons i adidas predstavljaju fantastičnu novu kolekciju tenisica

I taman kad su se stišale medijske strasti oko iznenađujuće vijesti o preuzimanju pozicije kreativnog direktora u modnoj kući Calvin Klein, Raf Simons nam je pripremio novo iznenađenje. Ovog puta očekivano dobro!

Radi se o novoj kolekciji tenisica koje je poznati dizajner napravio u suradnji s brendom adidas. Time je ovih dana otkriveno posljednje poglavlje plodonosne suradnje koja je rezultirala nekim od kultnih Stan Smith modela tenisica s potpisom poznatog dizajnera. U novoj kolekciji za jesen/zimu 2016. kult se nastavlja, a Stan Smith modeli ovog puta stižu u nekoliko različitih boja s upečatljivim srebrnim detaljima. Glavna inspiracija za kolekciju su devedesete, a njegovo prepoznatljivo slovo R i dalje je vrijedan detalj na tenisici.

Raf Simons je za ovu kolekciju također napravio i nove verzije Matrix Spirit modela u višoj i nižoj verziji i u nekoliko boja. Kao i do sada, dizajnerska tenisica ima svoju cijenu, a za novi Raf Simons x adidas par tenisica morat ćete izdvojiti oko 225 funti. Kolekcija na police stiže u rujnu, a sve modele pogledajte u fotogaleriji.

Linker
07. prosinac 2023 12:27