Marko Grubišić
eNVy room

Prekrasna nova kolekcija vjenčanica poznatog modnog dvojca

Dizajneri iz modne kuće eNVy room, poznati po svojim sofisticiranim i romantičnim vjenčanicama izdali su lookbook cjelokupne bridal ponude za 2017 godinu.

Osim vjenčanica iz nedavno predstavljene kolekcije u ponudi su i najpopularniji modeli iz prijašnjih kolekcija. Tako ponuda eNVy room vjenčanica za 2017. godinu broji preko 70 različitih vjenčanih modela. Uz romantične i elegantne haljine eNVy room je za mladenke pripremio niz modela među kojima mogu birati kombinacije za svoj poseban dan. Tu su kompleti, t-shirtevi, svileni topovi, suknje raznih dužina, kombinezoni te popularni modeli podložni transformaciji.

Od materija su korištene predivne 3D čipke, lepršavi svileni muslini i nježni tilevi kako bi svaka vjenčanica bila što laganija, mekša i udobna za nošenje. Svakako, jedna od glavnih značajki eNVy room vjenčanica je to što se kreću u cjenovnom rangu cijene najma vjenčanica u boljim salonima . Prodajne cijene vjenčanica rađenih po mjeri su od 6000 do 10.000 kuna, a uz gotovinski popust odobrava se 10% popusta.

Sve iz eNVy room ponude može se probati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na broj telefona 099 23 22 939, a eNVy room možete pratiti na službenoj web stranici ili putem Facebook profila, kao i na Instagramu. Ispred objektiva Marka Grubišića stala je Leonarda Z. iz agencije Talia, Draška Topić potpisuje frizuru, a make up Sanja Agić.

Linker
21. rujan 2023 18:39