Antonija Stupar Jurkin
 Maja Jurović
POGLEDAJTE VIDEO

Poznate Hrvatice otkrile su nam zašto vole dizajn Aleksandre Dojčinović i koji su im najdraži komadi u ormaru

U Tehničkom muzeju Nikola Tesla predstavljena je nova "Resort" kolekcija poznate domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović koju su podržale brojne ljubiteljice njezinog modnog izričaja i nama otkrile zašto vole njezine komade i što im je najdraže što imaju u ormaru.

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović odlučila je prikazati svoju sedmu po redu samostalnu reviju u zagrebačkom Tehničkom muzeju. Dizajnerica je sa svojim brendom Lei Lou već dvanaest godina na modnoj sceni i u tom je vremenu osvojila domaću, ali i stranu publiku. Svoju resort reviju Aleksandra je posvetila znanosti i znanstvenicima pa su joj podršku svojim dolaskom dali hrvatski znanstvenici kao što su Iva Tolić, Vlatka Zoldoš, Gordan Lauc i Igor Rudan, a prvi pogled na novu kolekciju nisu propustile niti poznate dame kao što su Đurđa Tedeschi, Iva Šulentić, Judita Franković, Ljupka Gojić Mikić, Daniela Trbović i brojne druge obožavateljice njezinog dizajna.

Prije revije uhvatili smo PR stručnjakinju Antoniju Stupar Jurkin, TV voditeljicu Mirnu Maras i glumicu Nadiu Cvitanović, koje su velike obožavateljice Aleksandrinog dizajna i koje su nam otkrile svoje omiljene komade i zašto vole njezine kreacije.

Linker
11. travanj 2024 04:28