Moda bez krivnje

Ove jeseni nosi se dvostruko zeleni jeans: Denim revolucija u novoj Replayevoj kolekciji

Dvostruko reciklirani materijali koriste se u proizvodnji nove kolekcije poznate talijanske marke, a modeli su dizajnirani i za žene i za muškarce.

Sastavni dio svakog ormara i nezaobilazan basic komad svakako su dobre traperice. Odjevni predmet koji već desetljećima ne silazi s trona najnosivijih komada, zadnjih godina ubrzano evoluira kroz inovativne tehnologije izrade materijala kojima je glavni zadatak da se u njima osjećamo udobno.

Traperice volimo jer se lako kombiniraju uz sve stilove, a nosimo ih u svim prigodama i bez obzira na vremenske uvjete. Jednako je važno da budu udobne, elastične te da pružaju fleksibilnost pokreta. Osim klasičnih traperica u svaki dobar casual look dobro će se uklopiti i traper košulje, koje idu uz dnevne, ali i večernje outfite.

image
Replayeva kolekcija “Hyperflex Re-Used”
FOTOGRAFIJE: PROMO

Renomirani talijanski brend Replay iz sezone u sezonu osluškuje potrebe i želje ljudi urbanog duha, a istovremeno se prilagođava najstrožim ekološkim standardima fokusirajući se na održivost. Bogatom Replay Jeans asortimanu sada se priključuje i “Hyperflex Re-Used” traper, izrađen od mješavine recikliranog pamuka i poliestera, što ga čini “dvostruko zelenim” traperom.

Potvrda ekološke osjetljivosti

image
“Hyperflex Re-Used” traper, izrađen od mješavine recikliranog pamuka i poliestera
FOTOGRAFIJE: PROMO

Materijal za proizvodnju ovih modela dobiva se inovativnim procesom u kojem se regeneriraju pamučna vlakna preostala u procesu proizvodnje koja se potom uključuju u novi proizvodni ciklus stvarajući tako regenerirani pamuk s CCS certifikatom. Procesom pomne selekcije, prikupljanja, pranja i steriliziranja dobivaju se vlakna koja se miješaju s ponovno upotrijebljenim pamukom kako bi se stvorile nove tkanine.

'Hyperflex Re-Used' održivi modeli potvrda su ekološke osjetljivosti i predanosti brenda koja se očituje u upravljanju low-impact resursima i fokusu na inovativnom i futurističkom pristupu ekološkoj problematici.

image
Nova Replay Hyperflex Re-Used linija može se kupiti u Replay poslovnicama
FOTOGRAFIJE: PROMO

Kombinacijom inovativnosti i najnovijih tehnologija u svakoj Replay kolekciji nastaju fantastični komadi koje jednostavno morate imati u svom ormaru. Atraktivne Replay “Hyperflex Re-Used” traperice na svojevrstan način poigravaju se s mladenačkim buntom, ali u sebi imaju klasičnu notu koja će zadovoljiti sve ljubitelje formalnijeg stila odijevanja. Istinski ljubitelji snažnog Replay imidža obožavat će ove ultimativne komade koji ujedno prate ekološke standarde kao i modnu scenu.

image
Replay denim novi modeli namijenjeni su i za nju i za njega
FOTOGRAFIJE: PROMO
image
Replay denim savršeno će se uklopiti uz pletivo, ali i košulje, bilo karirane ili traper
FOTOGRAFIJE: PROMO
Linker
26. siječanj 2023 12:48