Voljena kraljevna

Opet je oduševila stylingom, ali i iznenadila gestom koju rijetko viđamo u visokom društvu

Vojvotkinja od Cambridgea sa suprugom princom Williamom bila je gošća na humanitarnoj polo utakmici za koju je odjenula elegantnu bijelu haljinu i cipele s niskom potpeticom i opet zablistala!

Jedna od značajnijih dužnosti Kate Middleton i princa Williama kao budućeg kraljevskog para je sudjelovanje na humanitarnim događanjima pa su tako oboje u srijedu bili VIP uzvanici na dobrotvornoj polo utakmici održanoj u Windsoru. I dok je Wiiliam sve zadivio svojom igrom (njegov tim osvojio je pehar), Kate je opet sve ostavila bez dah njezinim stylingom.

image

Kate je dobila pohvale i za izbor cipela s niskom potpeticom.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Vojvotkinja od Cambridgea za polo turnir odabrala je elegantnu bijelu haljinu bez rukava s decentnim crnim prugicama.

Čitajte i: JEDNA OD NAJLJEPŠIH HALJINA KATE MIDDLETON ŽIVJET ĆE VJEČNO: OTKRIVEN PRVI SLUŽBENI PORTRET CAMBRIDGEOVIH

Bijela midi haljina već je danas jedan od najtraženijih komada na internetu, a riječ je o prošlosezonskoj kreaciji britanske dizajnerice Emilije Wickstead koja je lani stajala 1350 funti.

image

Trenutak koji je ukrao svu pažnju na humanitarnom događanju.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Modni autoriteti nahvalili su i Kateine cipele s niskom potpeticom. Iako je poznata po tome što i u dnevnim prilikama voli nositi štikle ili barem cipele s punom petom, ovoga je puta odlučila biti "čvrsto na zemlji".

image

Budući kralj i kraljica umjesto svoje troje djece na utakmicu su poveli njihovog ljubimca.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Odlično raspoloženi supružnici uzvanicima na utakmici su priuštili i trenutalk za pamćenje. Prema tradiciji članovi kraljevske obitelji izbjegavaju u javnosti pokazivati znakove nježnosti pa su svi mediji izvjestili o momentu u kojem je Kate Williamovu pobjedu nagradila - poljupcem.

Linker
16. travanj 2024 05:19