za male frajerice i frajere

Oduševit će roditelje i mališane: Neodoljiva zimska kolekcija stigla u prestižni dućan za djecu

Male šminkerice i šminkere razveselit će topla i udobna odjeća otkačenog izraelskog brenda Nunununu, koja je upravo sletjela na police poznatog zagrebačkog dućana za djecu Ne.Ne.Ne, Manuele Šole. Zabavna i ekscentrična, ova kolekcija za klince osvaja na prvi pogled.

Od tila i perja, preko prugica pa sve do udobnih majica u koledž stilu - ova modna kolekcija kao stvorena je za vedru i veselu zimsku sezonu u kojoj najmlađi mogu uživati do mile volje.

image
Blagdanska kolekcija brenda Nunununu
PRESS FOTO

Ekscentrični i nekonvencionalni Nununu u svijetu dječje mode stvorio je pravu revoluciju jer dopušta mališanima slobodu da sami biraju tko su.

Brend koji karakteriziraju alternativni uzorci lubanja već je godinama omiljen među celebrityma diljem svijeta, kao što su sestre Kim i Kourtney Kardashian, Crissy Teigen, Heidi Klum i Pink. One svoje mališane oblače u drugačije, gotovo uniseks forme, koje često nalikuju odjeći za odrasle.

image
Blagdanska kolekcija brenda Nunununu
PRESS FOTO

Specijalizirani multibrand store Ne.Ne.Ne. u centru Zagreba donosi još jednu čarobnu kolekciju u kojoj će se naši najmlađi osjećati kao prave male zvijezde.

Nova Holiday kolekcija jedinstvenog izraelskog brenda Nununu donosi pravi blagdanski duh s odmakom od tradicije. Uz mnogo tila, šljokica i perla, te raskošnih, dramatičnih viktorijanskih krojeva haljina već osjećamo Božić pred vratima! Zašto bi ovi romantični i upečatljivi komadi odjeće bili samo za otmjene prigode?

Uz jedinstvene i tople jakne te odvažne majice dobra zabava je zagarantirana, a mališani će uživati veselo šetajući ulicama grada u novoj Nununu Holiday kolekciji u kojoj će pokazati svoj stav! Djecu od malena možemo naučiti da mogu izraziti svoju kreativnost te da je super biti drukčiji - ako je baš to ono što žele!

image
Blagdanska kolekcija brenda Nunununu
PRESS FOTO

Nununu odjeća ima enkapsuliran miris u samoj tkanini koji traje do sedam pranja i daje novu dimenziju doživljaja mode.

Multibrand store Ne.Ne.Ne. poznat je po svom specijaliziranom asortimanu koji svojom ponudom odskače od uobičajene i uvijek zna što izabrati za najmlađe. U njihovu ponudu ulaze samo brendovi koji su fokusirani isključivo na materijale organskog podrijetla, održive te etičke proizvodnje.

image
Blagdanska kolekcija brenda Nunununu
PRESS FOTO

Najpoželjnije komade iz nove Nununu Holiday kolekcije možete pronaći u središtu Zagreba, u specijaliziranom multibrand dućanu Ne.Ne.Ne. na adresi Prilaz Gjure Deželića 8. Kolekcija je dostupna i online na web stranici, Facebook stranici ili Instagram profilu.

image
Blagdanska kolekcija brenda Nunununu
PRESS FOTO
Linker
12. travanj 2024 13:44