ljubav kao poticaj

Novi poslovni pothvat Maje Šuput: Inspiraciju za njega pronašla je u svom veselom sinčiću Bloomu

Odjeća za novorođenčad najnoviji je dodatak već bogatom asortimanu Majinog brenda Majushka koji je pokrenula prije gotovo četiri godine.

Mnogi se čude kako domaća pjevačica Maja Šuput uspijeva održavati koncert za koncertom, odgajati sina, biti u raznim angažmanima i još voditi svoj brend Majushka, no njoj to polazi za rukom. Ona čak i kada se odmara, radi, pa je nakon povratka iz Meksika, gdje je bila sa sinom Bloomom i svojim suprugom Nenadom Tatarinovim, lansirala još jedan novitet.

image

Majushka set za novorođenčad sastoji se od pet proizvoda.

MAJUSHKA

Njezin sinčić Bloom najveća joj je inspiracija pa ne čudi što je najnovija Majina kolekcija posvećena upravo bebama. Riječ je o baby kolekciji odjeće, koja se može pronaći na Majushka službenoj stranici, a uključuje setove za novorođenčad - hlačice, vestica, kapa, šlapice i lutkica od istog materijala i boje. Ovi setovi odličan su poklon, bilo za vašeg mališana ili mališana vaših dragih ljudi.

Čitajte i: Maja Šuput u novom (i unosnom) poslovnom pothvatu: ‘Spavam svega četiri sata dnevno‘

image

Majushka set za novorođenčad.

MAJUSHKA

Setovi od kašmira dolaze u tri boje - plavoj, nježno ružičastoj i neutralnoj bež. Maja je mislila na sve pa svaki set dolazi s osobnom porukom Maje Šuput, a možete ga personalizirati imenom bebe ako želite.

Čitajte i: Maja, Nenad i Bloom baš uživaju u Meksiku: Voze se limuzinom, upijaju sunce na plaži i večeraju uz vatromet

Od samog početka pokretanja svog brenda, koji sada već traje četvrtu godinu, Maja je željela da Majushka bude ekstenzija njezinog lika i djela. A sve je započelo samo jednim proizvodom - brendiranim mikrofonom za zabave, ali se asortiman vrlo brzo proširio i na kozmetiku, parfem, odjeću i naposljetku kolekciju za bebe.

Inače, Bloom je zahvaljujući majci već prava zvijezda i često s njom ide na putovanja. Dugačak prekooceanski let do Tuluma odlično je podnio te se cijelo vrijeme smijao i zabavljao u avionu, ali i na pješčanim meksičkim plažama.

Linker
30. ožujak 2024 17:54