Oscar de la Renta
LINIJA AMERIČKIH BRENDOVA

Nova modna suradnja luksuzne kuće Oscar de la Renta

Vijesti o novoj modnoj suradnji dobrodošle su u ovo hladno zimsko vrijeme, osobito jer se radi o limitiranoj kolekciji kupaćih kostima. Luskuznu kuću Oscar de la Renta i brend Flagpole spojile su zajedničke vrijednosti: dizajniranje i proizvodnja po najvišim standardima, a rezultat je linija koja se sastoji od šest kupaćih kostima.

Američki brendovi ponudili su zajedničku kolekciju za proljeće 2017. godine u kojoj su spojili ono što oni rade najbolje: prepoznatljiv Oscar de la Renta dizajn te kvalitetne Flagpole kupaće kostime napravljene od talijanskih materijala i stvorene za surfanje.

"Oduševljeni smo suradnjom s brendom Flagpole, ne samo jer su rezultati suradnje jedinstveni i prekrasni, već zato što dijelimo važne vrijednosti. Baš poput nas, Flagpole vjeruje u kvalitetan dizajn i proizvodnju" - izjavio je Alex Bolen, izvršni direktor luksuznog modnog brenda.

The Flagpole x Oscar de la Renta kolekcija je inspirirana kultnim ženama u životu preminulog dizajnera, a šest kupaćih kostima razlikuje se u detaljima poput romantičnih volana, color-block uzorka i zaigranih resica. Linija će se prodavati po cijeni između 450 i 500 dolara te je dostupna za prednarudžbu na oscardelarenta.com i flagpoleswim.com.

Linker
05. prosinac 2023 02:33