Kaviy Couture
Kaviy Couture

Nova kolekcija samouke splitske kreatorice koju obožavaju domaće dame

Zimska kolekcija kaputa, haljina i prsluka oduševit će sve ljubiteljice boho stila jer su komadi Kaviy Couture ukrašeni etno motivima.

Kreacije modne marke Kaviy Couture, koje zajedničkim snagama dizajniraju majka i kći Katarina i Vini Gvozdanović, veoma su brzo osvojila srca hrvatskih trendseterica poput Nine Badrić i Nataše Janjić. A nakon ljetne kolekcije, vrijeme je za zimsku, kroz koju se također provlače tradicionalni motivi.

Kaviy Couture

Kaviy Couture

Zvijezda kampanje za novu kolekciju "Black Queen K" je manekenka Kristina Šalinović, a dizajnerice koje crpe inspiraciju iz hrvatske kulturne baštine ovog su puta motive tradicionalnog hrvatskog nakita izvezle na sve komade.

Kaviy Couture

Pa se tako u kolekciji mogu pronaći komadi s izvezenim dalmatinskim naušnicama ili, pak, licitarskim srcima, a posebnu pažnju privlače i statement komadi poput jakne od brokata, krzna i pletera izrađenog u zlatovezu, prsluk s bijelim krznom i izvezenim licitarskim srcima te hoodie ukrašen čipkom.

Kaviy Couture

Kaviy Couture

- Modeli Kaviy prodaju se u concept dućanima u Salzburgu i u Ljubljani, gdje su jako popularni. U Hrvatskoj, pak, surađujem s desetak butika od Splita do Vinkovaca, a među klijenticama je puno poznatih pjevačica i glumica, poput Nine Badrić i Bojane Gregorić Vejzović. No, meni je drago da su ih prepoznale Splićanke jer imaju istančan ukus i velike su kritičarke - otkrila je 53-godišnja Katarina Gvozdanović u nedavnom intervjuu za magazin Gloria.

Kaviy Couture

Kaviy Couture

Linker
14. travanj 2024 11:18