Jednostavna i praktična

Nova A‘marie mini kolekcija sve je što trebamo za ugodno opuštanje i trening kod kuće

Svi komadi iz kolekcije proizvedeni su pomoću recikliranog najlona koji se dobiva iz ribarskih mreža, stare plastike i tepiha.

Svjetska pandemija natjerala nas je da više vremena provodimo kod kuće. Kad već nemamo drugog izbora, najvažnije je da nam bude udobno, zbog toga nam je trenirka najbolji saveznik za ugodan boravak doma.

image
A'marie Home Stories WEEKEND PANTS HLAČE 860,00 kuna, FLOW MAJICA 990,00 kuna
SENJA VILD

Mnogi brendovi su upravo iz tog razloga 'pojačali' svoje home kolekcije, a neki su im dodali i komade za vježbanje kod kuće. Jer bez obzira na situaciju, ne smijemo zanemariti tjelesnu aktivnost. Osim što nam održava tijelo zdravim, djeluje i na um te smanjuje stres.

image
A'marie Home Stories POSE TAJICE 750,00 kuna, SPIN TOP
480,00 kuna
SENJA VILD
image
A'marie Home Stories SWING KOMBINEZON 1.100,00 kuna
SENJA VILD

Domaći brend A'marie iza kojeg stoji dizajnerica Anamarija Brkić i sama provodi više vremena doma otkako je na ljeto ove godine dobila sinčića. Njezina nova mini kolekcija za vježbanje drugi je dio kolekcije "Home Stories: The stories that connect us".

Komadi iz kolekcije proizvedeni su pomoću recikliranog najlona Econyl koji se dobiva iz ribarskih mreža, stare plastike i tepiha.

Dizajnerica je i kroz ovu kolekciju pokazala svoju ljubav prema minimalizmu i jednostavnim krojevima koji su bez obzira na basic look vrlo simpatični i zanimljivi. Kolekcija uključuje triko s mašnama na ramenima, tajice visokog struka s topićem te dvije trenirke u sivoj i crnoj boji.

image
A'marie Home Stories, SUNDAY PANTS HLAČE 780,00 kuna, HARMONY MAJICA 870,00 kuna
SENJA VILD
image
A'marie Home Stories CANDY KOMBINEZON 900,00 kuna
SENJA VILD

U Home Stories kolekciji još se nalazi kombinezon kojeg također krase mašne na ramenima, lako se kombinira s običnim majicama te je idealan za kućna druženja.

Svi komadi dostupni su u A’Marie trgovini na adresi Gundulićeva 19 ili na službenoj web stranici.

Linker
19. travanj 2024 05:41