Kad žene tulumare

Nosi joj se bijela boja: Jolina supruga u izlasku s prijateljicama u izdanju koje je must have ovog ljeta

Ana Čagalj koja s omiljenim pjevačem Joškom Čagaljom ima četvero djece, s vremena na vrijeme uhvati malo vremena samo za svoje "gušte". Tako je ovoga vikenda s njezinim ženskim društvom otišla na večeru u poznati splitski restoran, a djevojke nisu nikako mogle proći nezapaženo.

Jedan od razloga zbog kojega je mnogima ljeto najdraže doba je bogat društveni život. Ako je večer ugodna za boraviti na otvorenom, ne treba nam poseban povod za izlazak. A ako ste k tome još negdje na moru, provod je zagarantiran.

Neformalnu žensku večer ovih si je dana priuštila i Ana Čagalj. Supruga splitskog pjevača Joška Čagalja Jole s prijateljicama je provela večer u nekadašnjem restoranu Petra Graše gdje je zimus organizirao svoju svadbenu večeru s Hanom Huljić.

"Nismo ništa slavile. Bio je to običan ženski izlazak. Već neko vrijeme povremeno se ovako okupimo. Naravno, koliko nam to privatne obaveze dozvole", kazala nam je Ana Čagalj.

"Tulum" Ane s prijateljicama možda bi prošao i nezapaženo među gostima restorana koji su tu večer sjedili u Adiatica, da lijepa Splićanka opet nije modno zablistala .

Bijela mini haljinica kreacija je njezine prijateljice Aleksandre Dojčinović, a Jolina supruga uz nju je iskombinirala trendovske štikle na vezivanje.

image

Ana je i na pričesti njezine i Joline najmlađe kćerkice Tije bila u bijelom od glave do pete.

Vjeko Bilota

Ana Čagalj, naravno, zna da je bijela boja ovoga ljeta "must have" u ženskom ormaru. Štoviše, ona i kćerke proljetos su za veliki datum najmlađe Tije odabrale bijele outfite, a Jolina supruga sama je kreirala vlastitu kombinaciju.

Čitajte i: Ana Čagalj i tri kćeri izgledale poput modela: Na slavlju u čast najmlađe Joline mezimice zablistala cijela obitelj

Linker
20. travanj 2024 03:07