Snažna poruka

‘No Shame. No Fear.‘, stigla je limitirana kolekcija kojom svi možemo pomoći Ukrajini!

U humanitarnoj akciji možete sudjelovati i vi. Sve što trebate je kupiti komad iz nove kolekcije omiljenog brenda.

Snimke nemilosrdnog rata nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Svjetske zvijezde svakodnevno zazivaju mir u svijetu, a žrtvama tragičnog događaja čiji kraj se još uvijek ne nazire, na razne načine nastoje pomoći i velike tvrtke.

Europska internetska platforma za kupovinu odjeće Answear lansirala je limitiranu kolekciju odjeće pod nazivom "No Shame. No Fear.". Iako je nova kolekcija prvotno imala u fokusu borbu za promjenu uloge žene u društvu, potaknuti tragičnim događajima u Ukrajini posljednjih dana, brend je ovom kampanjom odlučio poslati poruku podrške i odati priznanje snazi žena i svih ljudi u Ukrajini koji se zajedno bore za bolju budućnost. Odlučili su stoga da će sav prihod od prodaje nove kolekcije usmjeriti akciji Crvenog križa pod sloganom #helpforUkraine, te su im, uz to, donirali dodatnih 330 tisuća kuna.

image

Zaštitno lice answear.LAB kampanje je Sasha Sidorenko, ukrajinska profesionalna boksačica

PRESS

Kao zaštitno lice kampanje izabrana je Sasha Sidorenko, ukrajinska profesionalna boksačica koja je 2020. uvrštena na WBA ljestvicu TOP 10 najboljih boksačica svijeta. Europska je prvakinja u boksu, sedam puta bila je ukrajinska prvakinja u toj disciplini, pobijedila je na Svjetskom kupu u kickboxingu i osnovala je boksački klub Sidorenko. Osim toga, 5. ožujka brani šampionski pojas u boksačkom ringu, što će ovoga puta biti puno više od još jednog boksačkog okršaja. Boksom se bavi od svoje dvanaeste godine, a privatno je posvećena svojoj obitelji, puna ljubavi i brige za svoju djecu, koja je inspirirajućom snagom ženskog duha i hrabrosti prevladala teškoće u svom životu. Njena priča borbe, tvrdoglavosti, izdržljivosti i, najvažnije, nade, u konačnici je inspirirala Answearov tim da razmišlja i djeluje globalno.

image

Sidorenko je 2020. uvrštena na WBA ljestvicu TOP 10 najboljih boksačica svijeta

PRESS

Čitajte i: Ne staju reakcije zbog napada na Ukrajinu: Od sudjelovanja na prosvjedima do snimanja filma o toj zemlji

image

Prihode od prodaje limitirane kolekcije 'No Shame. No Fear'donirati će se akciji Crvenog križa pod sloganom #helpforUkraine

PRESS

"Potaknuti nemilim događajima na području Ukrajine, odmah smo osmislili način na koji se možemo angažirati i pokazati da smo solidarni s ukrajinskim narodom i ljudima bliskima Answearu. Suosjećamo sa svima koju su pogođeni trenutnim događajima u Ukrajini, zbog čega smo odlučili djelovati i pokazati podršku. Sav prihod od prodaje kolekcije usmjeravamo akciji Crvenog križa za pomoć ljudima u Ukrajini. Sredstva prikupljena u akciji #helpforUkraine namijenjena su za kupnju hrane i zavoja. Pozivamo sve korisnike Answeara u Hrvatskoj da se priključe humanitarnoj gesti kroz 'No Shame. No Fear.' kolekciju, kako bismo mogli donirati što više sredstava", poručila je Sandra Gašparić, country manager Answeara za Hrvatsku.

Linker
30. svibanj 2023 07:02