preslatka!

Nježna prema osjetljivoj koži, inspirirana prirodnom i dobra za okoliš: Nova Lunilou kolekcija za bebe naprosto je neodoljiva

Lunilou i u ovoj kolekciji primjenjuje minimalistički dizajn, kvalitetne materijale i misiju koja uz Vas brine i o okolišu oko Vas.

Najpoznatiji hrvatski eco friendly brand Lunilou, ovu hladnu sezonu započinje toplim i mekanim novim modelima za naše i vaše najmlađe. Ova mala ali kreativna radionica snova i ovoga puta nas je uspjela oduševiti predivnim komadima dizajniranima posebno za novorođenčad. Preslatka kolekcija za bebe kao stvorena je za ove prohladne dane.

Hrvatska poduzetnica Izabel Kovačić već nekoliko godina uspješno vodi najpoznatiji hrvatski dječji brand Lunilou ostajući uvijek vjerna svom stilskom potpisu i eco friendly viziji i misiji.

image

Lunilou Newborn

PROMO

Sjajna ideja o odjeći koja je izrađena od 100% organskog pamuka te je istovremeno nježna prema osjetljivoj koži i dobra za okoliš, ubrzo je pretvorena u sada već prepoznatljivi brand koji je obožavatelje stekao i izvan granica Hrvatske.

Nova kolekcija osmišljena je posebno za novorođenčad pa se tako u njoj mogu naći bodiji, pidžame i neodoljivi modni dodaci za bebe u nježnim bojama i printevima inspiriranim prirodom.

image

Lunilou Newborn

Promo

Čitajte i: New York kao vječna inspiracija Heleni Šopar Zadro: Dizajnerica snimila kampanju bez šminke, frizure i profesionalnog fotografa

Izabel je mlada majka pa je posebno uživala u stvaranju ove kolekcije. "S našom novom Lunilou kolekcijom za novorođenčad dobili smo proizvod koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe beba ali i koji će zadovoljiti visoke kriterije mladih roditelja. Naši bodiji prilagođeni su bebama kako bi njihovi mali pokreti bili neometani ali isto tako prilagođeni su i roditeljima kako bi oblačenje njihovih najmanjih bilo opušteno i bezbrižno. Organski pamuk koji koristimo nježan je za osjetljivu bebinu kožu i dovoljno prozračan kako ne bi izazvao iritaciju. Kako bi postigli savršeno pristajanje od prvih dana bebinog života, veličine u ovoj kolekciji kreću od broja 50", objasnila nam je Izabel Kovačić.

image

Lunilou Newborn

Promo

Lunilou se zalaže za održivost i očuvanje okoliša i kroz svoje bezvremenske komade koji su certificirani pod Global Organic Textile certifikat GOTS, a ideja je da se odjeća prenosi s koljena na koljeno.

image

Lunilou Newborn

Promo

"Kvaliteta organskog pamuka omogućuje da se naša odjeća često nosi u nekoliko generacija, što mi je posebno drago, jer je i moja majka sačuvala pamučne bodije koje danas moj sin nosi. Moja vizija za Lunilou je ne samo stvoriti održivi brend, već i održivi način života. Kao i u dosadašnjim kolekcijama, u proizvodnji newborn edition kolekcije od prve niti do gotovog artikla koristili smo isključivo ekološki prihvatljive tehnologije", dodala je Izabel.

Newborn kolekcija dostupna je od danas na www.lunilou.com i u showroomu u Ilici 26 u Zagrebu.

Linker
20. ožujak 2023 04:16