Super popust i nagrade!

Ne propustite ekskluzivni shopping uz Gloriju u Baby Centeru

U potrazi za idealnim blagdanskim kombinezonom za vašu bebu, igračkom kojom ćete je iznenaditi pod božićnim drvcem ili, pak, za zimskom vrećom, u kojoj će najmlađi bezbrižno uživati u adventskim događanjima, navratite u Baby Center u City Centeru one.

Dječja kolica i autosjedalica sigurno će vam trebati ako prinova uskoro stiže, dok će onima koji već uživaju u prvim danima roditeljstva u ovim hladnim danima dobro doći zimska vreća za ugodna druženja pod brojnim lampicama koje već krase naše gradove. Bogata ponuda dječje opreme dopustit će vam da za svoje bebe odaberete ne samo najbolje, već i najljepše - možda nešto s točkicama, ili u upečatljivoj tirkiznoj boji.

Cybex košara za kolica Mios Fashion Edition Koi (2.549,99kn); Cybex idan grupa0+ (1.999,99kn); Cybex zimska vreća Fashion Edition Koi (1.319,99kn)

I dok kod biranja opreme prvenstveno razmišljate o funkcionalnosti, odjeća za bebe potpuno je druga priča. Mali kombinezoni, kompletići, haljine ili majice sami su po sebi neodoljivi, ali s božićnim motivima postaju još slađi - ako je to ikako moguće. Djed Božićnjak, sobovi, borići i pokloni krase malene komade odjeće u kojima će vaša beba biti prava zvijezda večeri - osobito ako se radi o vašem prvom Božiću. A to zaslužuje i poseban poklon - novog plišanca, didaktičku igračku ili, pak za one nešto veće, društvenu igru u kojoj možete i vi uživati.

Coolclub kombinezon (129,99kn); Coolclub komplet od tri komada (129,99kn); Coolclub kombinezon (99,99kn)

Skočilopta (219,99kn); Starlights Perts žirafa (99,99kn) Classic World didaktička kocka (295,99kn)

Ako ste u potrazi za dječjom opremom, želite svoje dijete iznenaditi darom pod drvcem ili ga odjenuti u jedan od božićnih kombinezona, ne propustite jedinstvenu priliku za ekskluzivni shopping uz 20% popusta na cjelokupni asortiman u trgovini Baby Center u City Centeru one u petak, 8. prosinca od 9 do 21 sat. Uz shopping vas očekuju i vesele dječje igre, maskote, izrada skulptura od balona i slatki zalogaji te nagradna igra nakon obavljene kupnje: samo ispunite kupon koji se nalazi na poleđini pozivnice iz novog broja magazina Gloria koji je u prodaji od 7. prosinca.

Linker
19. travanj 2024 17:54