Sanja Jagatić
Neraskidiva poveznica

Nakon zaručničkog, eNVy room dizajnirao i vjenčano prstenje

Nekoć su davno naši predci vjerovali kako je samo četvrti prst lijeve ruke "venom ljubavi" direktno povezan s našim srcem. Zbog tog su vjerovanja, kako bi srce zauvijek doticala ljubav, vjenčani prsten smjestili upravo na prstenjak, a u našoj se kulturi tamo nosi i danas, stoljećima kasnije. I premda neke običaje uopće ne propitujemo, vjenčani je prsten bez premca najposebniji komad nakita, prožet bogatom poviješću i tradicijom, ali i neupitnom sentimentalnom vrijednosti i simbolikom.

Njegov kružni oblik, bez kraja i početka, simbol je neraskidive povezanosti, cjelovitosti i vječnosti, znamen zajedništva i odanosti, ali i podsjetnik na obećanje o bezuvjetnoj ljubavi. Zbog njegove vrijednosti i posebnosti, vjenčani prsten gotovo nikada ne skidamo s prsta, pa nimalo ne čudi što se on bira s posebnom pažnjom kako bi na najvjerniji način dočarao vječnu vezu dvoje ljudi, a pritom i beskompromisno zadovoljio njihove estetske preferencije.

Sanja Jagatić


Sanja Jagatić

Nakon što je dizajnirao neodoljivo elegantnu i profinjenu kolekciju zaručničkog prstenja koja je motivima poput mašne i satenske vrpce pratila njihov prepoznatljiv dizajnerski rukopis, modni dvojac eNVy room upustio se u novu modnu pustolovinu i, u suradnji sa ZAKS-om, kreirao kolekciju vjenčanog prstenja.

Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, čiji modni studio već dugi niz godina slovi kao nezaobilazna postaja mnogih budućih mladenki kada je u pitanju odabir vjenčane haljine, posebnu su prigodu vjenčanja oplemenili kolekcijom koju čine četiri modela prstena.

Sanja Jagatić


Sanja Jagatić

Možete birati između četiri boje

Imajući na umu posebnost vjenčanog prstena, ali i njegovu neprocjenjivu emocionalnu i estetsku vrijednost, modni je tandem dizajnirao elegantnu, profinjenu i vrlo decentnu kolekciju izrađenu u četiri varijante boja, popularnoj rose gold nijansi te klasičnim bojama bijelog i žutog zlata, uz dodatak dijamanta - nezamjenjivog dragog kamena koji svojom ljepotom i trajnosti prkosi prolaznosti vremena.


Sanja Jagatić


Sanja Jagatić

"Premda se na prvi pogled doimaju vrlo jednostavnima, zbog njihovog neobičnog oblika eNVy room burme je bilo poprilično izazovno izraditi strojnom izradom. Primjerice, za dvobojni smo prsten kreirali dva odvojena prstena i spajali ih procesom sinterizacije pod ekstremnom temperaturom i pritiskom.

Sanja Jagatić

Sanja Jagatić

No, svaki prsten izrađuje se na poseban način i za svaki je bilo potrebno mnogo znanja kada je riječ o strojnoj izradi i programiranju", izjavili su iz ZAKS-a povodom izlaska prve kolekcije vjenčanog prstenja kreiranih u suradnji s eNVy roomom te dodali:

Sanja Jagatić

Sanja Jagatić

"Svaki prsten može se, ovisno o želji klijenta, izraditi u kombinacijama boja od bijelog, žutog ili crvenog zlata, a o željama klijenta ovisi i veličina te kvaliteta ili boja dijamanta. Prstenje se radi od 18 ct. zlata ili 750 /1000 čistoće."

Novu kolekciju vjenčanog prstenja s eNVy room potpisom kao i onu zaručničkog, uz broš i narukvicu u svim varijantama ponuđenih boja, možete pronaći u ZAKS-ovim prodavaonicama.


Čitajte i:


Novi pothvat modnog dvojca: Envy Room uz vjenčanice od sada nudi i zaručničko prstenje sa svojim potpisom

Revija koju nitko nije htio propustiti: Nina Badrić zablistala u odijelu, Jelena Veljača odabrala mini čipkastu haljinu

Vjenčanica s njihovim potpisom smatra se prestižem: 'Radimo crne i crvene, a sve je traženiji i ovaj komad'

Nove čarobne vjenčanice stižu iz eNVy room radionice

Linker
02. prosinac 2023 02:48