Profimedia, AKM-GSI
Nosi jesenske trendove

Nakon niza stilskih pogodaka, američka glumica odabrala outfit koji joj ne pristaje

Holivudska glumica se na večeru sa suprugom Justinom Timberlakeom uputila odjevena u poslovni outfit, s time da su sako i bluza izgledali kao da su posuđeni iz bakinog ormara.

Modna kombinacija koju je glumica Jessica Biel (35) odabrala za večeru sa suprugom u losanđeleškom restoranu "Matsuhisa" pravi je primjer kako ne treba slijepo pratiti baš sve trendove. Zvijezda serijala "The Sinner" pojavila se u sivim kariranim hlačama, koje su joj odlično pristajale, no ručna torba, bluza s volanima Gucci i sako koje je iskombinirala uz trendi komad izgledali su kao posuđeni iz bakinog ormara. Sako u hit boji ove jeseni te bluza s potpisom najpoželjnijeg brenda na svijetu, u kombinaciji s nekim drugim komadima zasigurno bi odlično funkcionirali, no s uskim hlačama koje sežu do gležnja, nikako se nisu uklopili. Kao da sako s volanima na rukavima nije dovoljno upečatljiv komad, odlučila se za još jedan detalj jarke boje, koji je također nosio potpis talijanske modne kuće - cipele s visokom potpeticom. Čini se kako je 35-godišnjakinja uložila u garderobu te pronašla svoje omiljene jesenske komade, još samo da ih bolje iskombinira i posramit će svjetske trendseterice.

Beverly Hills, CA  - Jessica Biel and Justin Timberlake match their outfits with red for a dinner date together at Matsuhisa in Beverly Hills. The Hollywood couple slip out the backdoor and head to their car after dinner.

Pictured: Jessica Biel

BACKGRID USA 25 NOVEMBER 2017, Image: 356175125, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
17. travanj 2024 07:17