Profimedia, AKM-GSI
Potpis Krie osvaja Ameriku

Nakon Lejle, Marijane i Indire, hrvatska dizajnerica osvojila i Tyru Banks

"Odličan je osjećaj vidjeti svoje kreacije na lijepim, moćnim ženama širom svijeta", rekla nam je dizajnerica

"Odličan je osjećaj vidjeti svoje kreacije na lijepim, moćnim ženama širom svijeta", rekla nam je dizajnerica

Popularni manekenski show "America's Next Top Model" vratio se s 24. sezonom koju ponovno vodi njegova osnivačica Tyra Banks.

44-godišnja manekenska ikona nakratko se povukla iz showa te voditeljsko mjesto prepustila pjevačici Riti Ori, koja je odradila 23. sezonu, a zatim razveselila fanove viješću da se vraća na poziciju u punoj snazi.

America's Next Top Model cast seen at BUILD Series, NYC
<P>
Pictured: Tyra Banks
<B>Ref: SPL1643923  090118  </B><BR/>
Picture by: Derek Storm / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Derek Storm / Splash News

Za promoviranje prve epizode nove sezone, Tyra je zablistala u fantastičnoj crnoj kombinaciji za čiji je najvažniji dio zaslužna Kristina Burja, hrvatska dizajnerica koja se krije iza brenda Krie Design koji polako osvaja i Ameriku.

A post shared by fb KRIE (@kriedesign) on

Kristina, čiju odjeću rado nose Lejla Filipović, Marijana Batinić, Indira Levak, Sonja Kovač i Nina Badrić, prošlog je proljeća održala reviju u Los Angelesu, gdje su njezinu odjeću primijetili brojni stilisti te je odmah kontaktirali kako bi ostvarili suradnju.

A post shared by fb KRIE (@kriedesign) on

Tako je njezine kožne hlače već nosila R&B zvijezda devedesetih Ashanti (na fotografiji gore), kreacije s potpisom Krie pojavile su se u nekoliko editorijala, a i na naslovnici za časopis "Vulkan" na kojoj je njezin kombinezon od pliša nosila glumica Mädchen Amick, koja se proslavila ulogom Shelly u kultnoj seriji "Twin Peaks".

A post shared by fb KRIE (@kriedesign) on

Za zgodnu Tyru, koja u showu ANTM redovito nosi nove trendove i zanimljive dizajnere, stilisti su odabrali crni Krie Design top s dugim rukavima i zanimljivim baršunastim vezicama na prsima, inspiriranim starinskim korzetima.

Fotografiju na kojoj nosi top Kristine Burje, u društvu slavne plus size ljepotice Ashley Graham i Drewa Elliotta, kreativnog direktora časopisa "Paper", Tyra je objavila i na svom Instagram profilu, što je za svakog dizajnera odlična reklama.

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Stupili smo u kontakt s dizajnericom Burjom i pitali je kakvi su njezini dojmovi.

A post shared by fb KRIE (@kriedesign) on

"Odličan je osjećaj vidjeti svoje kreacije na lijepim, moćnim ženama širom svijeta. Meni je kao dizajnerici najvažnije da je cijeli koncept moje kolekcije prepoznat baš kako sam željela - zbog prepoznatljivih Krie Design detalja na mojoj odjeći žene se osjećaju uistinu posebno. S jednakim efektom Krie se nosi u casual kombinacijama kao i za svečane prilike. Bitan je taj statement efekt.", rekla nam je Kristina.

Instagram / Instagram

Crni top koji nosi Tyra nosi naziv "Bow Blazer", a može se kupiti i u Hrvatskoj, putem web shopa brenda Krie, doznali smo. Atraktivan top nosi cijenu od 1 500 kuna.

Press Foto / Press foto

Linker
29. travanj 2024 00:55