Kolekcija koju su osmislili Lego i Levi's bit će dostupna od 1. listopada
 PRESS / Lego.com
Lego i Levi's

Najzaigranija modna priča: Dva giganta se udružila i osmislila neodoljivu kolekciju za male i velike

Tko nije volio slagati 'Legiće' kao dijete? Sada je igra omiljenim kockama za gradnju dostupna i u modnom odabiru, a o svakom vlasniku ovisi kako će izgledati njegova finalna kreacija.

Jedna od najpoznatijih tvornica igračaka na svijetu, čije ime je prepoznatljivo i djeci i odraslima, ne prestaje iznenađivati sa svojim modnim suradnjama - ovog puta udružili su se s legendarnim proizvođačem traperica Levi'som. Nakon partnerstva s Adidasom, Lego širi svoju modnu ekspanziju na odjeću i dodatke poput torbi.

Ova suradnja stvorila je jedinstvene modne komade, zaigrana je i mladenačka, a jednako je zanimljiva i djeci i odraslima.

A rezultat spoja ova dva titana je prilagodljiva, 'custom' moda. Jer kakav bi to Lego proizvod bio da dođe već završen, upravo suprotno, kako biste sagradili svoj vlastiti 'custom denim', kolekcija stiže s brendiranom vrećom u kojoj se nalazi 110 Lego kockica.

Krajnji izgled prepušten kupcima

Kada su iz Levi'sa i Lega tek najavili suradnju, mnogi su se pitali kakva će to kolekcija biti - hoćemo li nositi plastične traperice, kockice za slaganje od trapera ili nešto treće? Finalni rezultat izgleda kao kombinacija obje verzije.

LEGO x Levi’s zaslužan je za proizvodnju prvih fleksibilnih Lego podloga na tržištu, koje će se proizvesti ekskluzivno za ovu kolekciju.

PRESS/ Lego.com
Kolekcija koju su osmislili Lego i Levi's bit će dostupna od 1. listopada

Blokovi za gradnju koji izgledaju poput mozaika mogu se zatim koristiti kako bi se ukrasile Lego podloge koje su našivene direktno na tkaninu više Levi'sovih proizvoda. Od vintage isprane traper jakne, do traperica modela 501 93 i velikog broja majica s kapuljačom, trenirki i asesoara. Čak se i legendarna kožna etiketa može zamijeniti Lego pločicom.

Ova kolekcija bit će dostupna od 1. listopada na Levi'sovim web stranicama i u dućanima diljem svijeta.

PRESS / Lego.com
Legendarnu kožnu etiketu, za ovu su kolekciju zamijenili Lego podlogom

Pročitajte i:

J. Lo se izvrsno snalazi u ulozi modela: Pop diva zablistala je u novoj kampanji poznatog brenda

Spoj vintage i modernog: H&M jesenska kolekcija idealna je za sve prilike, izabrali smo top komade

Sve viđenije hrvatske influencerice sudjelovale su u kampanji godine! Znate li o čemu se radi?

Povratak osnovama: Nova kolekcija Pharrell Williams x adidas potpuno je neočekivana

Linker
22. travanj 2024 23:39